shiva_bm مدیر استارتر عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 46 عنوان مزونیدلینگ صورت انجام دادم بدبخت شدم 75 بازدید | 5 پست من بعد محرم عروسیمه ۱۶ روز پیش رفتم مزونیدلینگ انجام دادم خیر سرم الان یه طرف صورتم لک شدهکسی تاحالا تجربه ای داشته تورو خدا بگید دارم دیوونه میشم😔😔 خدایا تو بساز...تو بسازی قشنگه🕊🌸 1404/04/26 | 13:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 3637 جدی؟من میخام برم میکرونیدلینگ اون چجوریه؟ شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.
monikaa_geller عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2826 تا ریختن زخم ها باید یک لایه ضخیم ترمیم کننده خوب زده شهآفتاب نخورهاگر هم رفتید ضدآفتاب و کلاه و عینکتا پوست جدید ضخیم شهشما یا رعایت نکردی یا دکترت ناشی بوده کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️
monikaa_geller عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2826 اصولا نیم سال دوم اینکارو انجام میدن کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️
shiva_bm مدیر استارتر عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 46 تا ریختن زخم ها باید یک لایه ضخیم ترمیم کننده خوب زده شهآفتاب نخورهاگر هم رفتید ضدآفتاب و کلاه و عین ... زخمام ک همه ریخت بعد یه هفته لک هام کم کم ب وجود اومد. ن من خیلی وسواسم خیلی مراقبت کردم ۱۰ روز اصلا از خونه بیزون نرفتم خدایا تو بساز...تو بسازی قشنگه🕊🌸
monikaa_geller عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2826 زخمام ک همه ریخت بعد یه هفته لک هام کم کم ب وجود اومد. ن من خیلی وسواسم خیلی مراقبت کردم ۱۰ روز اصلا ... چه عجیب... جای معتبر رفتی؟ پزشک بود انجام داد؟ متخصص پوست باید باشه. برو پیش خودش زودتر کاری کن بره کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️