2777
2789
عنوان

عرب ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2439 بازدید | 90 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اربعین دلم میخواد برم کاروانی مگه میرن اربعین

اربعین شلوغه خیلی.تنها نری بهتره. به جهت اینکه گم میشه جا نداری میخوای بری سرویس یا حمام ینفر بزاری کنار وسایلت. توی زیارت خیلی شلوغه و... . کاروانی الان میتونی بری. قبل اربعین. اگه تنهایی به نظدم تا به شلوغیای ازبعین نرسیده تنها با کاروان برو. من با این کاروانی که دارم میگم قبلا ۱ بار رفتم واقعا خوب بود و راضی بودم. خواهرمم قبلا باهاشون رفته بود راصی بود. اگه بازم خواستی بگو تو درخواست چت 

جلوی چشمم یکی از اون پلیساشون به خانم ایرانی شماره میداد اسم و شهرشم میگفت حتی🤣🤣بیچاره زناشون چجور ...

در کل خواستگاری اینا زیاد می کنن چون کشته مرده ی خانومای ایرانین

ولی خب من صادقانه بگم خیلی از اقایون ایرانی بدون نگاه بد حواسشون به آدم هست

حتی تو روت نگاه نمیکنن ولی پشتت درمیان

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

وای خدا تو دلمون خالی نکن دارم امید میدم به خودم😂😭

ولی بنظرم برو چون حیفه از دست بدی ولی حداقل با یکی همراه شو تنهای تنها نباش زیاد جاهای خلوت هم نرو 

اگه هم رفتی تروخدا دعام کن اسمم نازی یادت نره ها 🥺🙃😂

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

والا من ندیدم کسی عشوه بیاد برای تخفیف😐اونا اصلا کاری با لحن و عشوه ندارن از قبل زل میزنن

خب منم همینو گفتم اونا اصلا ظاهر رو میبینن هر چقدر هم ک ادم با وقار رفتار کنه رو نده 

یا ابوفاضل آقای من😍🥺