2777
2789
عنوان

عرب ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2439 بازدید | 90 پست

من با خانواده رفتم ولی واقعا نگاهاشون سنگینه

هیزن

یارو ۶۰ سالش بود یه آدرس پرسیدم میگف عزیزم😂😂

تنها نرو چون فرهنگ اونا اینه 

ربطی به عربا نداره عراق کلا فرهنگش پایینه

وگرنه تو بقیه کشورای عربی دخترا ۳ صبحم برن بیرون مشکلی نیست

من خودم اتفاقا خیلی مرد با غیرت ایرانی هم دیدم اونجا

دم در حرم یه اقایی که ایرانی نبود از من خوشش اومد بعد من ناراضی بودم هی رد می کردم

یه پسر ایرانی دید دارم اذیت میشم با خانومش که همسن من بود اومد وایستاد کنارم خانومه دم گوشم گفت عادی رفتار کن

شوهرش بهم گفت ابجی چیشد خریدارو انجام دادی؟

این کارو از قصد کردن ک مرده فکر کنه ایشون داداشمه و ولم کنه

خیلی خوشم اومد از غیرت مردای ایرانی

یه جای دیگه هم من با دخترعموهام یه جا وایستاده بودم یه اقایی اومد به بابام  گفت ایشون(اشاره به من) چی شما هستن؟میتونم ایدی اینستایی چیزی بگیرم؟

بابام طی یه حرکت انتحاری گفت همشون عروسامن🤣

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردای عرب عراقی خیلی هیزن و دزد از یه زن شوهر دار خوششون اومدع بود یجوری زنه رو از پیش شوهرش دزدیدن ...

یا خدا به خانم اینجا گفت سنگین و نجیب باشی کاری نداره

من با خانواده رفتم ولی واقعا نگاهاشون سنگینههیزنیارو ۶۰ سالش بود یه آدرس پرسیدم میگف عزیزم😂😂تنها ن ...

اره منم از فامیلا پرسیدم میگفتن خیلی نگاه میکردن 

یا خدا به خانم اینجا گفت سنگین و نجیب باشی کاری نداره

نگران نباش گلم حتی اگه اینجوری باشه چون اربعینه دورت پره از مردای ایرانی که همشونم مذهبین و اگه ببینن داری اذیت میشی پشتت درمیان

برا من ک اینجوری بود

نگران نباش

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

نمیشه بعد از اربعین بری الان دیگه خیلی خیلی شلوغه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

با کاروان برو. یا اگر از دوستات یا آشناهات کسی میخواد بره باهاش برو.

من خودم زیاد تا حالا رفتم کربلا ولی تا حالا هیزی ندیدم ازشون. خیلی مردم مهمون نوازی هستن. اکثرشون به زائرای امام حسین مخصوصا ایرانی ها خیلی احترام میزارن

اره منم از فامیلا پرسیدم میگفتن خیلی نگاه میکردن

جلوی چشمم یکی از اون پلیساشون به خانم ایرانی شماره میداد اسم و شهرشم میگفت حتی🤣🤣

بیچاره زناشون چجوری زندگی میکنن