2777
2789

الان براتون تعریف میکنم چی شد ،ممکنه یکم طولانی شه ولی ممنون میشم بخونید و خواهرانه راهنمایی کنید 🌹 

من یه برادر دارم که تقریبا ۲۳ سالشه 

دیشب با بابام دعواش شد و خیلی بد دعوا کردن 

بابام یه سری کار داد به داداشم که انجام بده بعد داداشم هی بد کار میکرد یحور انگار زورش میومد دلش نمی‌خواست برای بابام کاری انجام بده ،بابامم خیلی عصبانی شد و خیلی دعوا کردن ,حالا تو این دعوا سر یه موضوع دیگه هم باز شد که مربوط به پریشب بود ،پریشب داداشم با من بحثش شد و خیلی ناراحتم کرد یکی از حرفاش این بود که باید دو تا تو گوشی به این زد تا آدم بشه و..... خلاصه خیلی ناراحت شدم تا صبحش داشتم گریه میکردم که کل صورتم درد میکرد و تیر میکشید ،

ماجرایی که تعریف کردمم یه بحث خیلی جدا داشت و توی این دعوا بابام اینقد عصبانی شد که با مشت زد داخل ماشین داداشم و....... یعنی یحور بود که اگر جلوشو نمیگرفتیم کار از کتک کاری به در بود یعنی شاید ماشینو که داغون میکردن ،اتیششم میزدن🥲💔( در این حد اوضاع بد بود)

و حالا داداشمم بدجور لج کرده اصلا حرف زدن باهاش فایده نداره و اهمیتی هم نمیده!

حرف حساب بابام اینه که همه باید تو این خونه کمک بدن و داداشمم باید کاری که بهش می‌دیم رو انجام بده از اون طرف داداشم هیچ کاری برا بابام نمیکنه شده حتی دروغ میگه می‌خوام برم دانشگاه که تو خونه نباشه و میگه هر کی کار خودشو انجام بده و من براش( برای بابام منظورشه) هیچ کاری نمیکنم و تو روشم وایمیسم 😞

یعنی وضعیت خونه این مدلی شده که اگه این دوتا باهم کنار نیان منو مامانم این وسط داغون میشیم ،چون دروغای داداشم بیشتر میشه و ....

مامانم این وسط میگه یکم دیگه داداشم کار کنه بره ازدواج کنه مستقل شه که اینقد بحث نکنن که من کاملا مخالف خیلی ببخشید ولی این از اون سسشعرای تهش بود!یعنی چی پسر ۲۳ ساله ازدواج کنه ،من داداشمم میشناسم که اون بلوغ فکری برای ازدواج نداره و خودشو بدبخت میکنه!.... از یه طرف دیگه هم اگر بخواد مجردی زندگی کنه اوضاع بدتر میشه ،رفیقای نابابش هر شب ریختن تو خونه و...... 

دارم دیوونه میشم دیگه 💔😭😭

ستارم رفته کجای کهکشان؟

بعضی پسرا واقعا زندگی و ب کام خاهر مادر تلخ میکنن نمیدونم نسل الان چشونه 

حق با باباته یعنی اینقدر آدم زحمت بچه بکشه بزرگ بشه زورش بیاد یه لیوان آب دست آدم بده 

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

تقصیر پدرته عزیزم آره خیلی خوبه که دوست داره همه فارغ از جنسیت کمک کنن ولی هرکسی اخلاقی داره نمیگم کار داشت خوبه ولی تنبیه بدنی و این رفتار فقط بدتر می‌کنه همه چیزو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی پسرا واقعا زندگی و ب کام خاهر مادر تلخ میکنن نمیدونم نسل الان چشونه حق با باباته یعنی اینقدر آد ...

حتی دیشب به داداشم گفتم کوتاه بیا منو مامان داغون میشیم گفت از این به بعد می‌خوام به فکر خودم باشم:)

ستارم رفته کجای کهکشان؟

تقصیر پدرته عزیزم آره خیلی خوبه که دوست داره همه فارغ از جنسیت کمک کنن ولی هرکسی اخلاقی داره نمیگم ک ...

اوهوم.الان باید چیکار کنم 🥲

ستارم رفته کجای کهکشان؟

حتی دیشب به داداشم گفتم کوتاه بیا منو مامان داغون میشیم گفت از این به بعد می‌خوام به فکر خودم باشم:)

چه نامرد

مطمئنا یروز سرش ب سنگ میخوره

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

ببین حرف پدرت خفه ولی برون ریزی و رفتار بلد نیست و این زندگی رو به کام همتون تلخ می‌کنه فقط

مشکل اینه ک داداشم با حرفه موافقم نیست،🥺

ستارم رفته کجای کهکشان؟