2777
2789
عنوان

عفونت واژن

108 بازدید | 11 پست

عفونت قارچی ای که هی میره برمیگرده رو باید چیکار کرد؟؟؟ باردارم دکتر هم که همش همونای قبلی رو میده خوب میشه کاملا تا چندوقت خوبه منم هیچ تغییری نمیکنم ولی باز میبینم که برمیگرده... 

کسی اصلا بوده که عفونت داشته باشه خوب شده باشه و برنگشته باشه دیگه کلا؟! 

چه راهکار خونگی دارید چه قرص و دوا میگین بی زحمت؟! چندوقت دیگه زایمان که میترسم خوب نشه به بچه منتقل شه💔💔💔

فلور واژن هم باید اصلاح بشه.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فلور واژن هم باید اصلاح بشه.‌

چی هست چیکار کنم یعنی 💔رفتم به دکتره گفتم خب چیکار کنم برنگرده میگه سیستم ایمنی بدنت ضعیف شده دیگه تو بارداری طبیعیه همینه که هست.. 

تو‌خونه اصلا شرت نپوش فقط دامن بپوش خودتو با دستمال توالت خشک نکن بجاش  پارچه نانو استفاده کن با شامپو بچه بشور بعد  خشکش کن بعد اتوش کن همیشه شیو کن موی زائد باعث عرق میشه و عفونت میاره هرشب تو محلول آب و جوش شیرین بشین و هرشب خودتو با ژل شستشو بشور خودتو خشک خشک کن شورت هاتم بعد ۶ ماه بنداز دور قبل استفاده از شورت اتوش کن شورتات رو با دست بشور با لباسشویی نشور و بزارش زیر نور آفتاب تا خشک بشه همیشه خودتو با شامپو بچه بشور سوال دیگه داشتین در خدمتم

نه به خشونت علیه زنان... حامی همجنس های خودمم

سلام اره شورت نخی گشاد خریدم سر همین قضیه هرشبم عوض میکنم همون دقیقه هم که عوض میکنم میشورم...

توی خونه اصلن نپوش فقط بیرون میپوشی بپوش 

ولی شلوارتو روزی یا دوروزی یه بار عوض کن 

اگه میتونی دامن بپوش توی خونه

شورت هرچقدر نخی هم باشه باز میری دستشویی خیس میشه  و عفونت با این خیس شدن و اینا هست 

تو‌خونه اصلا شرت نپوش فقط دامن بپوش خودتو با دستمال توالت خشک نکن بجاش پارچه نانو استفاده کن با شام ...

هیچوقتم از عطر بیکینی و نوار بهداشتی عطری استفاده نکن باعث عفونت میشه

نه به خشونت علیه زنان... حامی همجنس های خودمم

من اصلا تو خونه شورت نمیپوشم شلوار نخی آزاد میپوشم فقط برای بیرون شورت میپوشم تا حالت هم عفوتت نداشتم. توخونه نپوش همیشه هم خودتو خشک کن رطوبت خودش عامل عفونت

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.
تو‌خونه اصلا شرت نپوش فقط دامن بپوش خودتو با دستمال توالت خشک نکن بجاش پارچه نانو استفاده کن با شام ...

با شامپو بچه بشورم خودمو؟! شامپو بدن بچه؟! نرم دئو دراگ ضد قارچ بگیرم؟؟