2777
2789
عنوان

نذری آوردن

132 بازدید | 15 پست

آشناهای خانواده شوهرم به ما نذری نمیارن میدن مادرشوهرم بده

چند تاشو که شنیدم نداده گوشت قربونی و اینا

یبار یکی به بچم چند تا اسباب بازی داده بود تو بسته بندی کامل باز شده بود و نمیدونم چیزی برداشته بودن یا ن

حالام تو روضه سهم من حلیم داده بودن مادرشوهرم فرستاده ۱سوم ظرف یکبار مصرف بدون تزئین اینا

نمیدونم اونا اونجور دادن یا باز این گشنه از روش برداشته

خیلی دوست دارم بفهمم

کاش میشد استوری کنی چند تا فامیلا فقط بذاری ببین 🤣 ولی خب خیلی ضایس

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

شاید یه ظرف دادن گفتن نصف کنه. ولی نمیگرفتی میگفتی حلیم نمیخورید حیف میشه می ریزم دور. 

ناله از دوری آن کن که تورا میفهمد" عشق خود سهم همان کن که تورا میفهمد" عاشقی سود ندارد بخدا من دیدم" پای آن یار زیان کن که تورا میفهمد" بگذار هرکه دلش باتو نباشد برود" به کسی هی تو بمان ' هی تو بمان کن که تورا میفهمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید یه ظرف دادن گفتن نصف کنه. ولی نمیگرفتی میگفتی حلیم نمیخورید حیف میشه می ریزم دور.

نه امکان نداره یه ظرف بدن بگن نصف

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

میگم نکنه اونا همونجور دادن تهمت نشه یوقت

چی بگم . پس بیخیالش شو 

ندیدم تو خونه دیدم اینجوریه

مادرشوهرم من گدا تر از این حرفاس که یه ظرف قانع شه چند تا چند تا میگیره

ببین مشخصه ها اگه برداشته باشه. شله زرد بوده؟ قشنگ مشخصه اگه شله زرد بوده.

تازه مثلا هم بخوره دارچین اینا قطعا قاطی میشه