2777
2789
عنوان

مجلسی لمه از مد افتاده یا نه

66 بازدید | 11 پست

لمه ی کوتاه

با مجلسی کوتاه و یکم کار شده

اینا از مد افتادن؟؟

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

اره به نظر من ساده شیک تره

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

خیلی گرون شده لباسا

فامیل دوره نمی ارزه بخرم😂😐

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی گرون شده لباسافامیل دوره نمی ارزه بخرم😂😐

خب پس ولش کن بپوش همونی که داریو

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

لمه هیچ کارشدگی نداره کاملا ساده ست فقط پارچش برق میزنه😂😐

لمه هیچ کارشدگی نداره کاملا ساده ست فقط پارچش برق میزنه😂😐

میدونم عزیزم همون برقشو میگم 😐😂😂😂

کاش عکسشونو بذاری یکم از پارچه اش

ببین لمه عروسکی کوتاه فقط پارچش انگار اکلیل داره برق میزنه

اون یکی هم فقط یکم قسمت سینه ش کار شدگی داره دامنش ساده ست

ببین لمه عروسکی کوتاه فقط پارچش انگار اکلیل داره برق میزنهاون یکی هم فقط یکم قسمت سینه ش کار شدگی دا ...

اون یکی رو بپوش 

لمه خزه

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

2790
2778
2791
2779
2792