familiar99 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 4128 عنوان بانک بسته بود🙁 99 بازدید | 11 پست یعنی چی اخه؟مگه پنجشنبه ها بانک رو میبندن؟ 1404/04/26 | 10:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتابش عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 6267 بله درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.
bitagolilove عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4749 ن تا ساعت۱۲بازه یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
101_spongebob عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6641 پنجشنبه ها تعطیل شده الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوعَجّلفَرَجَهم..❤️
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59400 ن تا ساعت۱۲بازه عامو یادگار خوابی یا بیدار پنجشنبه ها دیگه تعطیله از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 6422 عامو یادگار خوابی یا بیدار پنجشنبه ها دیگه تعطیله خوبه والا بخوربخوابن پولشونم از پارو بالا میره.ما بدبخت بیچاره ها هم هرروز تا عصر و شب سرکار.خدایا عدالتت رو شکر😒😔 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59400 خوبه والا بخوربخوابن پولشونم از پارو بالا میره.ما بدبخت بیچاره ها هم هرروز تا عصر و شب سرکار.خدایا ع ... بله دیگه دو تا خاستگار بانکی داشتم گفتم بدممیاد کت شلوار میپوشن رد کردم رفتم زن یه دانشجو شدم خاک تو سرم😁 از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 6422 بله دیگه دو تا خاستگار بانکی داشتم گفتم بدممیاد کت شلوار میپوشن رد کردم رفتم زن یه دانشجو شدم خاک ت ... 🙄🙄🙄جدی میگی؟😭 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59400 🙄🙄🙄جدی میگی؟😭 سنم کم بود خب پسر قرتی شلوار لول تنفگی پوش میخواستم 😆😆خاکتو سرم لیاقت نداشتم از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 6422 سنم کم بود خب پسر قرتی شلوار لول تنفگی پوش میخواستم 😆😆خاکتو سرم لیاقت نداشتم وای خدا 🤣🤣معمولا لگد میزنن به بخت تو جفت پا رفتی روش🤣عیب نداره انشالله خوشبخت بشی.سوخی کردم 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59400 وای خدا 🤣🤣معمولا لگد میزنن به بخت تو جفت پا رفتی روش🤣عیب نداره انشالله خوشبخت بشی.سوخی کردم خواهر حرف حق تلخه از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند