2777
2789
عنوان

قدر پدر و مادرای تلاشگرو بدونید

148 بازدید | 11 پست

واااقعا باید قدر اون پدر و مادرو دونست که هر دو کار میکنن و به فکر بچه شونن. برا درسشون خرج میکنن. بخصوص برا سر و وضع بچه شون خرج میکنن. دیروز یه تاپیک دیدم یه دختر نوشته بود هر ماه ۱۰میلیون بهش خرجی میدن که دندوناشو درست کنه و بقیه شم برا سرو وضعش خرج کنه. اینجور دخترا حتی کیسای خوب ازدواج براش زیاد پیدا میشه و سرشم جلو بقیه بلنده. 

هر وقت میبینم پدر و مادری خیلی به ظاهر بچه ش توجه داره که تو اجتماع خوب دیده بشه وااااقعا ذوق میکنم. خیلی اعتماد بنفس میدن به بچه هاشون. حالا قرارم نیس خیلی پولدار باشن زیاد خرجی بدن. ولی همینکه توجه دارن و کمک میکنن عالیه. قدرشونو بدونین

ما که هر چی شد پول هم که میدادن میگفتن پس انداز کن خرج نکن. مجبور شدم از طریق سرمایه گذاری و سود کردن برا خودم لباس و لوازمای دیگه بخرم. ولی تو دلم حسرته. ای کاش بیشتر پول داشتم بیشتر به خودم میرسیدم. فکر میکنن خرج کردن فقط خوردو خوراکه و چن سال یه بار لباس بگیرن هنر کردن

نمیدونن تو این جامعه دختر باشی بین این همه آدم که به خودشون میرسن و تو نداشته باشی ینی چی

من پول دارم به اندازه کافی زیادم دارم اما از ترسم رو نکردم چون تو اینکه چی میخرم چی نمیخرمم دخالت میکنن‌. آرزو به دل موندم که کاش آزاد بودم برا خودم آیفون و لباسای مختلف ، دندونامو ارتدونسی میکردم میرفتم فیشال 

ولی اینکارا رو کنم انگار گناه کردم و حق ندارم تو جوونیم اینجوری باشم، چون اسم میزارن روم🙂

بدبختی ینی استعداد داشته باشی تحصیلات و پول داشته باشی اما پنهون کنی همشو چون تو بدترین محیطی ...

شوهر منم هرماه ۱۰ تومن میده دخترش از زندگی قبلیش

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا . من روز اخر مجردیم به مادرم گفتم هیچ وقت حلالت نمیکنم چون هیچی از زندگی و پدر مادر داشتن نفهمیدم و از ۱۶سالگی یه قرون هم بهم نداد خودم رفتم کار کردم . 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

بالاخره پدرشه و وظیفشه بده

پدری هست حتی جدا نشده یک میلیونم نمیده 

هر پدری هم پدر نیست

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

دقیقا . من روز اخر مجردیم به مادرم گفتم هیچ وقت حلالت نمیکنم چون هیچی از زندگی و پدر مادر داشتن نفهم ...

باز کار کنی و خودت خرج کنی خوبه. من پولامو پنهون کردم مبادا بفهمن پول دارم . یه دونه ضد آفتاب هم بخرم میگن آت آشغاله

باز کار کنی و خودت خرج کنی خوبه. من پولامو پنهون کردم مبادا بفهمن پول دارم . یه دونه ضد آفتاب هم بخر ...

اونو ک ب منم میگفتن و پولای خودمم میبردن 🥲چی میشه مه بعضیا انقد شانس از پدر مادر ندارن

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

دقیقا . من روز اخر مجردیم به مادرم گفتم هیچ وقت حلالت نمیکنم چون هیچی از زندگی و پدر مادر داشتن نفهم ...

من پول برای لباس و این چیزا خیلی دارم. اما نمیتونم بگیرم چون هرگز اجازه نمیدن اونجور که میخوام بپوشم. البته مدل جلف نیس ولی خرج اضافه میدونن و زهرمارم میکنن و کلا اینکه دختر لباسای بلند بپوشه و مث دخترای دهه شصت باشه اعتقادشون اینه

شغلت چیه پول از کجا میاری که نمیفهمن

من چندین کار انجام دادم از چندین سال پیش‌. ترجمه متنای انگلیسی. ویراستاری . بعدش رو آوردم به بورس و سرمایه گذاری کردم. خودم از صفر یاد گرفتم و استعدادمم خیلی زیاده. بعدش ارز و طلا

البته همه رو تابستون انجام میدم بقیه مواقع درس دارم