2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 39 پست
خب کسی که سی رد کرده باید حداقل چیزا رو داشته باشه دیگه اما درسته ازدواج کم شده

نمیدونم شرایط جامعه رو میبینی اینحرفو میزنی یا چی بنده خدا ملت درامدشون تا سر برج هزینه های جاریو نمیرسونه بعد میفرمایید پسر تا سی سالگی حد اقلهارو داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم همون بهتر. که هیچ پسری نره خواستگاری و سر خودشو درد بیارع

باشه اگه ازدواج بد بود این همه به دنبال خلاف کشیده نمیشدن 

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..
نمیدونم شرایط جامعه رو میبینی اینحرفو میزنی یا چی بنده خدا ملت درامدشون تا سر برج هزینه های جاریو نم ...

همه که اینطور نیستن  

من خواستگار پولدارم داشتم اما بنا به دلایلی نشد 

من که نمیگم خونه داشته باشه الان اکثرن مستاجرن 

ولی خب از دیپلم به بعد بخواهی حساب کنی خب پسر باید کارکنه حتی کنار دانشگاه و به فکر آینده باشه 

میدونم آلان گرونی هست اما خب توقع ها اومده پایین‌تر دیگه الان ده تا مراسم نمیگیرن مثل قدیم یه مهمونی کوچیک تمام والا اطراف من ازدواج کم و بیش هست 

خب امثال من که نه اهل دوستی اینجور مسائل نیستیم و سالم زندگی کردیم دنبال ازدواجیم

فقط ماماناشون دنبال ازدواجن برا بچه ها اسی مامان تور کنی پسرم اوکیه

مگه قرار با مامانشون ازدواج کنیم

اینطور ازدواجی به درد نمیخوره

انگار بین من و زندگی یک شیشه ضخیم کشیده بودن⛈️

همه که اینطور نیستن من خواستگار پولدارم داشتم اما بنا به دلایلی نشد من که نمیگم خونه داشته باشه الا ...

عزیزم من ۳۳ازدواج کردم دوساله نه توقعم آوردم پایان نه چیزی نامزدی عقد و عروسی گرفتم درحد کوچیکم نبود عروسیم ششصد نفر بود و همچی بهترینها آنتخاب کردم ،  در مورد تحصیلات خیلی مهم بود برام  تحصیلاتش من لیسانس اونم مهندسه وشغلم درآمد داره ولی قسط قرض فروان داریم ماشین داریم ولی خونه نه ولی یه خونه بزرگ و بهترین جا رهن کرایه کردیم  اینا رو گفتم که آدم بخاطر سن دلیل نمیشه بگی دیگه نمیشه باید توقعم پایین باشه نه اینجور نیست به خدا پناه کن حتما بهترینها میاد منم حرف زیاد شنیدم از فامیل ولی مهم نبود مجردی درس خواندم کار  کردم  بابام ماشین برام خرید مسافرت مجردی خوش بکزران اونیکه پیدا بشه میشه زیاد فکر نکن بهش