2777
2789
عنوان

تعبیر خواب لق بودن دندون

61 بازدید | 10 پست

خواب دیدم از دندونای بالا ولی یکی مونده به آخری لقه و میخواد بیوفته و خیلیم نگران بودم تعبیرش چیه

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیماری یا حادثه برای اقوام میشه تعبیرش

اقوام نزدیک یا دور

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

میخواد بگه بهت ک. و ن لق دشمنات😂

یعنی چی😂

مگه چند تا خواب با هم دیدی😂 کلا خواب خوب نمیبینی

تعبیر بر اساس جای دندان:

دندان‌های بالا معمولاً نماینده‌ی مردان خانواده هستند؛ مثلاً پدر، برادر، یا یکی از مردان نزدیک.

دندان یکی مونده به آخر ممکنه به یکی از اعضای فامیل دور یا کسی که جایگاه خیلی مهم ولی نه نزدیک‌ترین فرد به شماست، اشاره داشته باشه.

---

🔹 تعبیر وضعیت دندان (لق بودن و در شرف افتادن):

لق بودن و نگرانی شما در خواب، نشانه‌ی احساس ناامنی، نگرانی از دست دادن، یا ناتوانی در حفظ چیزی مهم در زندگی شماست.

می‌تونه به نگرانی در مورد وضعیت سلامتی یا شرایط یکی از نزدیکانتون هم اشاره کنه.

اگر در خواب دندان نیفتاد، یعنی هنوز اون نگرانی به واقعیت تبدیل نشده و قابل پیشگیریه.

---

🔹 تعبیر احساسی خواب:

نگرانی زیاد در خواب نشون می‌ده که شاید در واقعیت هم احساس اضطراب یا فشار روانی در مورد یکی از اطرافیانتون یا آینده‌ی خودتون دارین.

این خواب ممکنه شما رو به مراقبت بیشتر از روابط خانوادگی یا سلامت روانی و جسمی خودتون یا نزدیکانتون دعوت کنه.

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

مگه چند تا خواب با هم دیدی😂 کلا خواب خوب نمیبینیتعبیر بر اساس جای دندان:دندان‌های بالا معمولاً نمای ...

نابود شدم

خواب بد زیاد میبینم

از زمانی که می‌خوابم خواب میبینم طوریکه صبح بیدار میشم کسلم