عمو زاده هاست نگید فامیل و فلان ما ازدواج فامیلی زیاد داریم نزدیک 6 ماه مدام پیام داد خواستگاری تا من گفتم بله یمدت صحبت کنیم بعد رسمی الان یه اخلاقایی داره عجیب یکی از اقواممون پسر جوون تصادف کرد فوت شد تک پسر با 4 تا خواهر همه اتیش گرفتن براشون ما بختیاریم رسم داریم برا جوون خواننده چند شب میخونه حنا حنا و عذا و سینه زنی من رفتم دیشب هزار تا چرت پرت بهم گفت ک چرا رفتی مگ چه نسبتی داشت بات برا چیز دیگ رفتی اونوقت همه مردم رفتن هزار تا حرف بارم کرد حق داشت ؟ اونبارم هیئت رفتم بازم قهر و من از دختری ک بره همچین جاهایی متنفرم . ردش کردم حس میکنم فردا تو زندگی اذیتم میکنه ولی خیلی اذیتم حالم خوب نیست وابسته شده بودم برا اولین بار تو عمرم با کسی صحبت کردم اینم چون قصدم ازدواج بود
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم میدونم بختیاریا چه رسمایی دارن و اینکه این چیزی که ایشون ایراد گرفت تازه یکی از انتظارات اون خانواده حساب میاد که اونجا بمونی و ....و نمیشه نرفت هم و این اقا الان داره با اینا مخالفت میکنه و اگر شما مشکلی نسبت به گیر دادنش نداشته باشی که مشکلی نیست ولی اگر دختری بودی که تا الان با همچین چیزا کنار نمیومدی این اقا مناسبتون نیست یکی از دوستام شوهرش زمان نامزدی همینطوری بود و این گفت نه درست میشه الان پسره نمیزاره از خونه بیرون بره
میترسم بره پشت سرم حرف بزنه هم اصلا تماسم نزاشتم بگیره یا قراری چیزی نبود فقط پیام
ببین زندگی خودته تو تصمیم میگیری مگه کار بدی کردی که بره پشت سرت حرف بزنه من این تعصبات خانوادگی رو میدونم چسه ولی الان دوره همینه که ادم باید آشنا بشه