من امروز ازمایش دادم بتا 173 بود ولی گفت باید بالای هزار باشه یعنی منفیه؟
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
مثبته گلم خيلي هم خوبه واسه من بعد دو روز تاخير ٣١٣ بود واسه دوستم يه روز مونده به پري ٤٠ بود خداروش ...
واقعا؟
یعنی خوشحال باشم اصلا نمیتونم باور کنم بعد از دو سال
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خوش بحات مبارکت باشه.از ته دلت برام دعا کن شوهرم حتی یک اسپرم نداره مشکلشم درمان نداره اصلا چقدر دلم میخواست منم وقتی عقب میندازم شک کنم ولی آخه با چی
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️