2777
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1708 بازدید | 58 پست
مثبته گلم خيلي هم خوبه واسه من بعد دو روز تاخير ٣١٣ بود واسه دوستم يه روز مونده به پري ٤٠ بود خداروش ...

واقعا؟  

یعنی خوشحال باشم اصلا نمیتونم باور کنم بعد از دو سال 

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دو روز مونده به پریودم خیلی استرس دارم کا منفی باشه😕😕😕

هیچی نیست عزیزم بارداری بچت هم پسره برو حالشو ببر بهترین نعمت رو خدا بهت داده منکه ۵ساله بیچاره شدم😚😚😚😊😊😊

میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستی 😢😢😢😢😢
واقعا؟   یعنی خوشحال باشم اصلا نمیتونم باور کنم بعد از دو سال

دوسال زوده ک برا ناامید شدن دوسال و کلا اقدام بودی؟

گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  سیر نمیشوم ز تو تاب و توان من تویی😻

خوش بحات مبارکت باشه.از ته دلت برام دعا کن شوهرم حتی یک اسپرم نداره مشکلشم درمان نداره اصلا  چقدر دلم میخواست منم وقتی عقب میندازم شک کنم ولی آخه با چی

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
بچه هاپنشنبه موعدم بود بی بی زدم مثبته کی برم ک جواب قطعی بگیرم ؟؟امروز میخواستم برم ولی نرفتم 

چه خوب مبارک باشه فردا برو خبب اگ هم خیلی استقامت داری بدار ۴شنبه برو 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
خوش بحات مبارکت باشه.از ته دلت برام دعا کن شوهرم حتی یک اسپرم نداره مشکلشم درمان نداره اصلا   & ...

راه درمانش صفره صفره؟؟شاید راهی باشه

گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  سیر نمیشوم ز تو تاب و توان من تویی😻
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز