2777
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1708 بازدید | 58 پست
ای بابا ناراحت شدم. خب شوهرتون چی میگه .‌طفلک کاریم ازدستش برنمیاد خب کارخداست دیگه

چیزی نداره براگفتن بیچاره.کار خداست و گشایششم دست خود خداست فقط

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه اولتونه؟

اره عزیزم 

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
آره شانس من یکی هم نداره به هیچ عنوانم قادربه تولیدنیست.2درصد توجهان این مشکل و دارن واقعا چرا خدااا

عزیزم خودتو ناراحت نکن معجزه خدا باور نکردنیه 

منو شوهرم هیچکدوم مشکل نداشتیم ولی نمیشد الانم اازه یک ماهه که رفتم سرکار که بیخیالش شدم توو اوج نا امیدی 

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
عزیزم خودتو ناراحت نکن معجزه خدا باور نکردنیه  منو شوهرم هیچکدوم مشکل نداشتیم ولی نمیشد الانم ...

تو این لحظه شیرین و دست نیافتنی که داری دعام کن از ته دلت.از خدابخواه2تاحاجت دارم که هردوشو خیلی زود بهم بده.ممنونت میشم

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
تو این لحظه شیرین و دست نیافتنی که داری دعام کن از ته دلت.از خدابخواه2تاحاجت دارم که هردوشو خیلی زود ...

اگه قابل باشم حتما عزیزم تو هم دعا کن برام که خوشیم موندگار باشه

اگه قابل باشم حتما عزیزم تو هم دعا کن برام که خوشیم موندگار باشه

ان شاالله هست بد به دلت راه نده.به خدابسپارش حتما میمونه برات.امسال عیدت و روز زن بهترین عید زندگیت میشه تو این روزا فراموشم نکن

[QUOTE=54955043]دكتر من گف باباي ١٠٠ رو مثبت ميدونيم ولي ٢٤ ساعت ديگه بايد دو برابر شده باشه  خوب شمام دوباره ...[/QUOTE

گفتم بزارم یک هفته بگذره برم ازمایش که اگه بالای هزار بود برم سونو یک دفعه

[QUOTE=54955043]دكتر من گف باباي ١٠٠ رو مثبت ميدونيم ولي ٢٤ ساعت ديگه بايد دو برابر شده باشه  خ ...

اون موقع برا سونو خ زوده ها

سونوي رويت قلب بايد ٨ هفته بري 

زود ميري قلبش تشكيل نشده باز استرس ميگيري 

بخاطر خودت ميگما عزيزم

من وقتي از دادم بتام ١٦٠٠ بود هفته ٥ بودم سه هفته بعد برا سونو رفتم 

اون موقع برا سونو خ زوده ها سونوي رويت قلب بايد ٨ هفته بري  زود ميري قلبش تشكيل نشده باز استر ...

عه واقعا؟اخه میگم بتا 1000 به بالا باشه جنینو میبینن

من همش حس میکنم دارم پریود میشم هردفعه میرم دسشویی گفتم شدم دیگه شمام اینطوری بودی؟

ترشح هم دارم خیلی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز