من امروز ازمایش دادم بتا 173 بود ولی گفت باید بالای هزار باشه یعنی منفیه؟
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
چیزی نداره براگفتن بیچاره.کار خداست و گشایششم دست خود خداست فقط
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
آره شانس من یکی هم نداره به هیچ عنوانم قادربه تولیدنیست.2درصد توجهان این مشکل و دارن واقعا چرا خدااا
عزیزم خودتو ناراحت نکن معجزه خدا باور نکردنیه
منو شوهرم هیچکدوم مشکل نداشتیم ولی نمیشد الانم اازه یک ماهه که رفتم سرکار که بیخیالش شدم توو اوج نا امیدی
تو این لحظه شیرین و دست نیافتنی که داری دعام کن از ته دلت.از خدابخواه2تاحاجت دارم که هردوشو خیلی زود بهم بده.ممنونت میشم
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
تو این لحظه شیرین و دست نیافتنی که داری دعام کن از ته دلت.از خدابخواه2تاحاجت دارم که هردوشو خیلی زود ...
اگه قابل باشم حتما عزیزم تو هم دعا کن برام که خوشیم موندگار باشه
اگه قابل باشم حتما عزیزم تو هم دعا کن برام که خوشیم موندگار باشه
ان شاالله هست بد به دلت راه نده.به خدابسپارش حتما میمونه برات.امسال عیدت و روز زن بهترین عید زندگیت میشه تو این روزا فراموشم نکن
[QUOTE=54955043]دكتر من گف باباي ١٠٠ رو مثبت ميدونيم ولي ٢٤ ساعت ديگه بايد دو برابر شده باشه خوب شمام دوباره ...[/QUOTE
گفتم بزارم یک هفته بگذره برم ازمایش که اگه بالای هزار بود برم سونو یک دفعه