سلام بچه هاا من الان از اینترنت ایرلنسل استفاده میکنم بعد برای گوگل و روبیکا و..... اینا کار میکنه ولی برا فروشگاه و یوتیوب اصلا باز نمیشه، تو تنظیمات نقاط دسترسی رو میزنم رو همون شماره ک بسته دارم ولی باز نمیاره اما به اینترنت یکی دیگه وصل باشم خوبه میااره
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡 مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍 کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨ مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀
شوخیت گرفته؟!! بره بگه آقا ببخشید واسه من یوتیوبو باز نمیکنه شما فیل.تر شکن خوب سراغ ندارین که ملی باشه واسم یوتیوبم بیاره😂😂
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡 مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍 کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨ مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀
نه جدی میگم بره مشکلش رو بگه اونجا یکی از مردم نشستن همه چیز رو میدونن لزومی به مخفی کاری نیستشما هم ...
عزیزم من شمارو مسخره نمیکنم ولی حرفی که زدی خنده داره انگار اصلا ایران زندگی نمیکنی شما 😂 😂 🤌🏻