2777
2789
عنوان

خانمها بیان

87 بازدید | 13 پست

دوستم شوهر مرحومش،قبل زایمان براثر حادثه تصادف مرحوم میشه،بعد زایمان دوست صنیمیش باهاش ازدواج میکنه، از جایی که شیر که بابت تولد بچه ترشح میشه از شوهر قبلیش بوده،را شوهر فعلی بخوره حرام نیست این بنده خدا را مجبور میکنه هر شب یه نصفه لیوان بدوشه بده شوهر دومش بخوره،دوستم خیلی تمایلی نداره اما میگه اخلاق شوهرش خوبه تحمل میکنه،صرفا جهت تفرخ خاطر دوستان گفتم 

چییی 

شوهرش شیر بخوره ؟

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

بحث شیر دادن یه امر پیچیده ای هست، میگن اگه مادر بزرگ مادری به نوه شیر بده،مادر و پدر بچه به هم حرام ابدی میشن،مرد نمیتونه شیر زنی را که خودش باردار کرده بخوره، میتونین از رساله توضیح المسایل احکامش رو ببینید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیرش بابت حاملگی از شوهر قبلیش بوده

خب حالا چرا شوهرش شیر بخوره 

خب چند ماه صبر میکرد زایمان کنه بعد ازدواج کنه 

بنظرم باید سوال کنید از مرجع زن حامله میتونه ازدواج کنه یا نه 

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

هوش مصنوعی::

شیر زن، متعلق به خود زن است، نه به شوهر اول یا دوم.

یعنی اگر زنی بچه‌ای از شوهر قبلی داره و بدنش شیر تولید می‌کنه، اون شیر متعلق به خودش حساب می‌شه، نه به شوهر اول یا دوم.

خوردن شیر همسر برای شوهر دوم اشکال شرعی نداره.

چون هیچ منع فقهی یا حرمت شرعی برای این کار وجود نداره. زن و شوهر نسبت به هم محرم هستن و استفاده از بدن یکدیگر (در چارچوب شرع) مجاز و گاهی هم مستحب هست.

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب حالا چرا شوهرش شیر بخوره خب چند ماه صبر میکرد زایمان کنه بعد ازدواج کنه بنظرم باید سوال کنید از م ...

عرض کردم خدمتتون بعد مدتی از زایمان ازدواج کرد، زن باردار تا زایمان یا سقط نکنه عده داره

بحث شیر دادن یه امر پیچیده ای هست، میگن اگه مادر بزرگ مادری به نوه شیر بده،مادر و پدر بچه به هم حرام ...

این دین و خرافات رو از کلتون بندازید بیرون لطفا همتونو داره نابود میکنه

نی نی فرق میکنهاون مهر مادر و فرزندهیه قطره بخور میفهمی چی میگم

ای خواهر شیر کی را بخورم،ننم که دیگه نمیتونه بزاد،برم شیرخواهرم که حاصل همخوابگی با دوماد ازگلمونه را بخورم؟