2777
2789
عنوان

❌فراموشی❌

105 بازدید | 10 پست

❌فراموش می کنم❌چی تا حالا به سرم آوردن، پس من لایق این نیستم؛ بخاظر خودم و ذهنم پریشانت کنم. 

❌فراموش می کنم❌ چون...  ...  ....  ....  ..

❌فراموش کردن❌ بعضیا مثل آب خوردنه؛  امــا از اون جایی که  آبهایی که میپره و میاد تو گلو، سالها سرفه میاد سراغت!!!! 

ای رفیق مبادا ناکسان رامت کنن             با بدان کمتر نشین ترسم بدنامت کنند

روزم را با قلبی آغاز میکنم؛  قلبی روشن، و تمام نگرانی هایم را گوشه اب در شب جا گذاشتم؛ برای لحظه ای که در تموم تموم مسیر مراقبم بوده، آرامم، دنیا رو نگاه میکنم، ارزش هر ثانیه اش را رو میدونم، خوشحالم میتونم گذشته رو

(کنار)  بگذارم و ازنو آغاز کنم. 

پس با   ♡ عشق ♡ زندگی خواهم کرد. 

همان طور  انچه را که مینوشم بر من تاثیر 

می گذارد، انچه  به ذهنم  میرسد، برایم تعیین کننده است. 

❌فراموش میکنم❌چیزی رو که نمی تونم بدست بیارم و بدست میارم چیزیو که✓ نمی تونم ✓ فراموش کنم. 

❌فراموش می کنم❌ استخوانم شکست و همه جا بسته شد.......... . 

❌فراموش می کنم❌چقدر دلم شکسته شد و هیشکی نشنید.........  . 

❌فراموش می کنم❌به خاطر بعضی ها تب کردم و هذیون گفتم.......  . 

❌فراموش می کنم ❌چقدر دلم بی قراره و قراری نداره........  . 

❌فراموش می کنم❌ که سوختم و داد رسی نبود...........   .

اما 

🌹فراموش نمی کنم 🌹

💓 دل هیشکیو نشکنم...... . 

اشک چشمیو در نیارم......  .

و 

با تمام وجودم  💗 ها رو دوست داشته باشم......  .

#انسانیت‍ به همین #سادگی‍ است.

............. ـــــ............. ـــــــ#دلنوشته‍ 

ـــــ......  ـــــ.....  ــــــ...  #س_اکبری

« تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔

هیچوقت فراموش نمیشه در واقع باید کنار اومد و یاد گرفت و از دیدگاه های بهتر نگاه کرد و تجربه شد

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

هیچوقت فراموش نمیشه در واقع باید کنار اومد و یاد گرفت و از دیدگاه های بهتر نگاه کرد و تجربه شد

ارادت استاد پروانه..... 🤝🌹🌹

بله فراموش نمیشه. و نخواهد شد. 

اما میشه گاهی فراموش کرد و گذشت...🌹🌹. 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ارادت استاد پروانه..... 🤝🌹🌹بله فراموش نمیشه. و نخواهد شد. اما میشه گاهی فراموش کرد و گذشت...🌹🌹.

میشه گذشت نمیشه گاهی فراموش کرد ! 

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

میشه گذشت نمیشه گاهی فراموش کرد !

کاملا درست میفرمایید. 

فراموشی نداریم. اما برای گذر از سختی ها باید  همه سختی ها رو پله کرد تا بتونی بگذری دیگ😎وگر نه فراموش نشدن یا به یاد اوردن بعضی تلخیها میسن اینه دق جلو جلوت راه میفتن جناب استاد پروانه🙃

کاملا درست میفرمایید. فراموشی نداریم. اما برای گذر از سختی ها باید همه سختی ها رو پله کرد تا بتونی ...

سختی ها رو باید پذیرفت ! 

پروانه ای که شده پروانه یک روز داخل پیله تخت فشار بود ! 

پروانه بستگی داره  از که دیدگاه بده سختی های گذشته و حال و حتی آینده نگاه کنه ! 

اگر سختی های داخل پیله رو فقط به دردش فکر کنه میشه آیینه دق 

ولی اگر با این دیدگاه نگاه کنه که اون سختی باعث قوی تر شدن و رشدش شده دیگه اینه دق نیست و به اون سختی ها لبخند میزنه!

بستکی به دیدگاهمون نسبت به سختی ها داره

سختی ها رو باید پذیرفت ! پروانه ای که شده پروانه یک روز داخل پیله تخت فشار بود ! پروانه بستگی داره ...

دقیقا درسته. خوشبختانه. 

نذاشتم سختی ها منو زمین بزنه. همرو پله کردم گذاشتم زیر پام. 

و نخ امید رو وصل کردم به خداو روزگاری ک چرخ گردونش خداست... 

پروانه شدن کار هر کی نیست. 

گاهی کرمی پیله میزنه اما ممکنه از اون پیله موجود سمی بیرون برزنه ک هم خودشو نیش میزنه هم دور و برشو... 

پروانه شدن. دل بزرگ میخواد که خدا به هرکی نخواهد بخشید. 

و این پروانه خودش پیامبری از سمت خداست. یه فرشته ک با جسه کوچکش... دل اسمونی داره..... 

پروانه شدن از دل سختی هاو پیچیده شدن تارهای سخت روزگاره. که تبدیل به پروانه ای با دل بزرگ میشه

بله جناب استاد پروانه 🦋🦋

دقیقا درسته. خوشبختانه. نذاشتم سختی ها منو زمین بزنه. همرو پله کردم گذاشتم زیر پام. و نخ امید رو وصل ...

نخ امید اگر به خدا وصل بشه ظاهراً نخ هستش جنسی از آهن داره درود بر شما 

با عرض پوزش به هیچ عنوان کرم درون پیله امکان نداره سمی بیاد بیرون و به کسی بتونه آسیب بزنه یا پروانه میشه یا بخاطر شرایط محیط و دما و .. از بین می‌ره

افرادی که خودشون رو به خدا سپردن و تو سختی هستند و ایمان دارن بهش اگر قدم های مستقیم بردارن به سمت پروانه شدن قدم برداشتند 

گاهی اوقات پروانه شدن انسان ها متفاوت تر هستش از دید خداوند 

نخ امید اگر به خدا وصل بشه ظاهراً نخ هستش جنسی از آهن داره درود بر شما با عرض پوزش به هیچ عنوان کرم ...

فرمایش شما صحیح. 

منظورم از کرم داخل پیله خیلی از پیله ها پروانه نیستن.

پیلع میبینی ظاهر پیله پیله هست

اما باطنش میتونه هر موجودی باشه

پیله های هستن ک پوچن و چیز ی داخلشون نیست.درست مثل ادهای اطرافمون که ظاهرشون انسانه اما باطنشون ارزشی نداره و پوچ هست

یا پیله ای ک موجود درونش رشد میکنه اما تبدیل ب حشره دیگری میشه.ک باعث ازاره..درسته طبیعت همه این موجودات رو لازم داره.و برای بقای طبیعت باید بمونن و رشد کنن

و بین ادم ها هم همین میبینی چ انسانی بع ظاهر خوب و درست.باشخصیت...اما همراهش ک میشیا...باطنشو بهت نشون میده که خیلی ب انسان شبیه نیست.خوب ازار میده.خوب دل بقیه رو میشکونه.و این شده یه عادت ذاتی ک از پیله نشات گرفته.

پس این نمیتونه پروانه باشع

پروانع شدن درست رسیدن به خداست و باید سختی ها رو بجون بخره تا بتونه پروانه بشه🌹🌹... 

فرمایش شما صحیح. منظورم از کرم داخل پیله خیلی از پیله ها پروانه نیستن.پیلع میبینی ظاهر پیله پیله هست ...

مثال پیله رو چرا خراب می‌کنی 😂 خو یه مثال دیگه بزن

مثال پیله رو چرا خراب می‌کنی 😂 خو یه مثال دیگه بزن

من کلمه گفتم استاد پروانه

خودت میشینی تحلیلش میکنی خب😎😂. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز