2777
2789
عنوان

برنج‌هندی

229 بازدید | 20 پست

بچه‌ها‌یه‌روش‌عالی‌برای‌پخت‌برنج‌هندی‌یاد‌گرفتم‌قبلا‌‌نمیتونستم‌بخورمش‌از‌بس‌خشک‌وعین‌پلاستیک‌میشد‌بوهم‌میداد‌‌معده‌ام‌اذیت‌میشد‌

هستین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو من یه کیسه گرفتم یه بار گذاشتم شوهرم حالش بهم خورد گف دیگه درست نکن

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

دیروز‌امتحان‌کردم‌خیلی‌خوشمزه‌شده‌بود

اولین‌قدم‌اینه‌که‌سه‌،چهار‌بار‌با‌آب‌گرم‌شیر‌میشورمش‌بعد‌هم‌روش‌آب‌جوش‌ونمک‌میریزیم‌به‌مدت‌یک‌ساعت‌میزاریم‌خیس‌بخوره

بعد‌هم‌وقتی‌خواستیم‌آبکش‌کنیم‌،موقعی‌که‌آبش‌جوش‌اومد‌یه‌لیوان‌شیر‌محلی‌میریزیم‌بعد‌هم‌برنج‌،وقتی‌هم‌برنج‌پخت‌،توش‌یک‌یا‌دو‌قاشق‌عرق‌هل‌میریزیم‌و‌درشو‌کیبندیم‌بعد‌از‌دو‌دقیقه‌آبکش‌میکنیم

بعد‌هم‌وقتی‌خواستیم‌آبکش‌کنیم‌،موقعی‌که‌آبش‌جوش‌اومد‌یه‌لیوان‌شیر‌محلی‌میریزیم‌بعد‌هم‌برنج‌،وقتی‌هم‌ ...

چند دقیقه زمان میخواد دم بکشه

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

بعد‌هم‌برای‌دم‌گذاشتن‌از‌مخلوط‌روغن‌جامد‌وآب‌که‌ذاغ‌کردیم‌میریزیم‌روی‌برنج

از‌روغن‌مایع‌استفاده‌نکنید‌برنج خشک‌میشه

خوب‌اگه‌وسعشو‌دارین‌روغن‌حیوانی‌استفاده‌کنین‌مایع‌نباشه‌فقط

ما کلا هندی نمیخوریم عزیزم خب چه کاری روغن کیلو یک ملیون  آدم کیلو ۳۶۰ تومن برنج ایرانی درجه یک میخره ،کم بخوریم خوب بخوریم بهتره بنظرم گلم

2790
2778
2791
2779
2792