2777
عنوان

واقعا حیوانی

267 بازدید | 17 پست

واقعا حیوانی ای طراح سوالات زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی

واقعاااا حیوانی 

خلم منننن؟؟؟؟ بیام کنکور بدممم؟؟؟

رد دادم دیگه

جهان اولی بودنتون یجوریه که ادم دلش میخواد جهان صدمی باشه☠️ خدایا تو نور قلب منی❤️✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه لحظه فقط من نفهمیدم چی شد؟

عـرب مـلک غـزه کجـا ؟! من کجـا !! فلسطیـن کجـا ؟! عشق به میـهن کجـا !! هـزاران چو لبنان و آن و ایـن ، فـدای یکی خشت ایـران زمـین🪷 نــور بر تاریـکی پیــروز است✌🏻🌞 اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم . مذهبیون افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپ نزنید . کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

خب تو بلد نیستی درس بخونی لابد

چه ربطی داشت😂😂

جمعه کنکور دارم

سوالا مثل اردیبهشت باشه باز پاره ام متأسفانه 

به هر حال طراحان کنکور .... هستن

جهان اولی بودنتون یجوریه که ادم دلش میخواد جهان صدمی باشه☠️ خدایا تو نور قلب منی❤️✨️

تراز چند شد اگ دوس داری بگی

خیلی کم

داغون😂

روم نمیشه اصلا 

بالای ۵۰۰۰ زیر ۷۰۰۰

عشق ابدی نمیبینی؟

نه 

عـرب مـلک غـزه کجـا ؟! من کجـا !! فلسطیـن کجـا ؟! عشق به میـهن کجـا !! هـزاران چو لبنان و آن و ایـن ، فـدای یکی خشت ایـران زمـین🪷 نــور بر تاریـکی پیــروز است✌🏻🌞 اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم . مذهبیون افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپ نزنید . کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨