2777
2789
عنوان

ی بچه گربه کور چن روزه امده

| مشاهده متن کامل بحث + 2938 بازدید | 192 پست
ی ظرف شیر بذار پیش پیش کن میاد بعد با دستکشات ی کم روی سر و زیر گردنشو ناز کن اروم میشه بگیرش تو دست ...

عزیزم 

در توانت هست هرچقدر شد کمک هزینه باشی

قرار شد من و اون یکی کاربر هم کمک کنیم که بدون دردسر قبول کنه پناهگاه بالاخره هزینه درمان میخواد

حل میشه عزیزمیا دیوار یا پناهگاهما فقط گفتیم سنگ نزن در آخر هر وقت گفتی تاپیکت رو گزارش بزنیم راحت

اشکال نداره.من واقعن ب اینک شاید درمان بخواد فکر نکردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنجانه‌ میتونی بری؟برا من متأسفانه دوره

من اصفهانم عزیزم همون وقتم گفتم بهشون که اگر اصفهانی بگو مدام میگفتن ادرس بدم شماسایی میشم ی کلمه نمیگن جز نزن اصفهان نیستم😑

ولی منم میگردم ببینم از زنجان کسی هست البته اگر موافقت کنن استارتر که کسی رو پیدا کنیم بفرستیم

خب الان بخوام نگهش دارم چیکار کنم از بالای دستشویی بیاد پایین.شیر بزارم تو باغچه؟

دور از دستشویی بزار شیر 

توی یه ظرف یکبار مصرف 

به جا دور از رفت آمد شما

سو تفاهم نشه اسی جان

من پول شیر رو میدم اگه قبول کنی 🙏🏻🌸

دخترا من اینستا ندارمببینید میتونید از اینستا پیام بدید برا این بچههم اسی راحت میشه هم اون بچهعکس پی ...

عکستون هنو نیومده

اما اومد من بهشون پیام میدم ی پیجم هست برا مجید گربه اونم بگم استوری میکنه منتها باید ی شماره ای چیزی باشه تا اون اقا استوری کنه که قطعا استارتر نمیده کاش لااقل قبول کنه خودش به اون پیج مجید گربه پیام بده اون اقا بفهمه شرایط گربه رو ممکنه قبول کنه که شماره ی استارتر رو تو استوری نگه و رابط بشه بین استارتر و طرف

ب پیجی ک شمام گفتی پیام میدم حتما

عالیه🥹😍🦋اگه بچت هم دوست داره نگهش دار ، بعد ناز کردنش دست هاتون بشورید یا دستکش دستتون‌ کنیدصبح ی ...

اوکی ممنونم ب شوهرم بگم ببینم فقط زمستون کجا بمونه چون نمیخوام بیاد داخل خونه

بچس نیم بینا بزار شیر داخل کارتن رفت بخوره ببند درش رواون نیم بیناس نمیتونه حمله یا فرار کنه قول مید ...

بیخیال میگه پول نداره ی پاکت شیرم براش بخره بریم از تاپیک بهتره خدا هم خودش به همه چی اگاهه و توانا هر چی خواست خدا باشه همون میشه

عکستون هنو نیومدهاما اومد من بهشون پیام میدم ی پیجم هست برا مجید گربه اونم بگم استوری میکنه منتها با ...

ب برادرم میگم استوری میکنه قطعن تو شهرمام هستن 

عزیزم در توانت هست هرچقدر شد کمک هزینه باشیقرار شد من و اون یکی کاربر هم کمک کنیم که بدون دردسر قبول ...

بله عزیزم منم هستم 

فردا تماس میگیرم با پناهگاه 

فقط پول رو برای پناهگاه میریزیم نه برای شخص درسته؟

اگر زیادم بشه شاید بشه از جاهای دیگه هم کمک گرفت 

صد تا پیام دادم همش مینویسه منتشر میشه ب زودی نی نی سایت جدیدا سرویسم کرده