2777
2789
عنوان

کنکور

158 بازدید | 26 پست

الان که چند ساعت مونده به کنکور، استرس دارم از اینکه قبول میشم ایا، اون چیزی که پدرم و مادرم میگن درست درمیاد 

با اینکه رشتم ریاضیه ولی صندلی ها خالیه ولی هیچی برای کنکور نخوندم حتی نهایی هامم خوب ندادم و از طرف خانواده ام زیر فشارم که تو چیزی قبول نمیشی و اینکه خانواده اجازه دانشگاه ازاد رفتن بهم نمیدن نا امیدم کردن ولی باز توکل بر خدا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با تراز ۵ یا ۶ هزار ریاضی میشه خیلی کارا کرد

همین تراز برای انسانی هم میشه ؟ من کنکور قبلی ۶ هزار شدم ولی انسانی

این جلو جلو ذوق کنی کنسله هم نامردیه من دوست دارم جلو جلو ذوق کنم شبا راجبش فکر کنم و توروخدا کنسل نشه 🥺

جاهای دور خانوادم نمیذارن برم، ازادم نمیذارن واقعا نا امیدم

اسی من دختر خالم ریاضی هست اصلا نگران نباش ریاضی یه رشته ای بلاخره میاری چون داوطلب کم هست 

این جلو جلو ذوق کنی کنسله هم نامردیه من دوست دارم جلو جلو ذوق کنم شبا راجبش فکر کنم و توروخدا کنسل نشه 🥺

اسی من دختر خالم ریاضی هست اصلا نگران نباش ریاضی یه رشته ای بلاخره میاری چون داوطلب کم هست

من تراز کنکور اردیبهشتم ۴٠٠٠شد و واقعا افتضاحه نمیدونم ولی از اینده میترسم همین الانم فامیل پدرمو دراوردن که تو هیچی نمیاری اینا

ولی من واقعا تمام تمرکزم روی نهایی بود که اونم افتضاح شد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز