2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 21 پست
چقدر زیبا نوشتید دقیقا همینطوره انسان رویا هاش رو‌ با ادبیات پرورش میده و در جهان خیالاتش زندگی میکن ...

معلومه کتاب زیاد میخونی خب وقت و حوصله داری 

نمیدونم شاید خستم وقتی خوندم تاپیکت رو اولش عصبی شدم اما بعد یه نفس عمیق کشیدم دیدم خوبع برا چی گیر بدم. قبل مادر شدن منم از این افکارا داشتم

الان افکارم شده بچه هام

انسان در هر موقعیت و شرایط خاصی و در هر سنی رویا پردازی های مختلفی داره

این نیز بگذرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معلومه کتاب زیاد میخونی خب وقت و حوصله داری نمیدونم شاید خستم وقتی خوندم تاپیکت رو اولش عصبی شدم اما ...

ممنونم‌ بله قطعا همینطوره امیدوارم‌همیشه پیروز و شاد باشید 

به به چه عالی و زیبا این رمان ها رو من نشناختم اما این ذوق خواندن شما بسیار مجابم کرد حتما کتاب هارو ...

واقعا عالین...من دوران نوجوانیم با این رمانا گذشت، آنا کارنینا،غرور و تعصب، بلندی های بادگیر،بربادرفته،داستان دوشهر،شاهزاده و گدا و خیی رمانای مطرح ديگه 

واقعا عالین...من دوران نوجوانیم با این رمانا گذشت، آنا کارنینا،غرور و تعصب، بلندی های بادگیر،بربادرف ...

چقدر عالی پس مشخصه فرد فرهیخته ای هستید خیلی از حضورتون در تاپیکم خوشحال و سعادتمندم درود بر شما 🌹🌹👏 

چقدر عالی پس مشخصه فرد فرهیخته ای هستید خیلی از حضورتون در تاپیکم خوشحال و سعادتمندم درود بر شما 🌹� ...

ممنون شما لطف دارید... بعد مدتها یه تاپیک دلنشین دیدم یاد نوجوانی خودم افتادم،امیدوارم دنیا به کامتون باشه🌹🌹