2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در ضمن مامانا بچه هاتون تو این سن بشون بگی یه چیزی و بیار واستون میاره..؟؟درکش از فرمان هایی که میدی ...

دختر من ک درکش زیر صفر بود😅 دو سال و نیمه بود یواش یواش حرف گوش میکرد

عجب صبـــری خـدا دارد...
پسر من یکی دوسانت کمتر بود اره میاره گوش میده میبره سر جاش میذاره.70تاکلمه میگه  اب بده بابا ...

چه خوب... دختره من در خدا 9کلمه فقط میگه.. نگا عزیزم کارایی که بش میگی آیا با دست هم اشاره میکنی یا فقط با کلام واست انجام میده؟؟ 

پسر من ١٨ ماهشه، ٨٦ قدشه،،،، همه چي رو خوب درك ميكنه و انجام ميده، اما حرف نميزنه، فقط در حد دالي و تاب تاب و دده ،،،، 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

مثلا میوه براش پوست بگیرم میره پوستشو میندازه ظرفشور بدون اینک بگم

موقع غذا خودش قاشق چنگال میاره 

مثلا میگم برو تواتاق لباس بیار میره چنتا میاره

میگم بیا سفره رو پهن کن میاد میگیره میبره

کنترل رو پیدا کن میگرده پیدا میگنه

چیزی رو اگه اسمشو بلد نباشه یا نبینه با دست اشاره میکنم

دخترم الان دوسالشه دیگه کم کم

ولی الان برگه بهداشتشو نگاه کردم هجده ماهگی ۸۵ سانت بود

وقتی هم میگم چیزی بیار برام میاره یا مثلا میگم درو ببند میبنده ، خودشم میگه میسی (مرسی)    

یا مثلا پوشک داداششو عوض میکنم سریع برمیداره میبره تو سطل آشغال 

خدایا شکرت