2789
عنوان

پودر فیکس🫡

103 بازدید | 12 پست

یه چی میگم نخندینا🫡🤣

من پورد فیکس گرفتم 

بعد از این چیزا داره توش که سرش سوراخ سوراخع

من سوراخاشم باز کردم 

ولی نمیدونم باید چیکار کنم بعدش 

خودم باید بریزم تو سرش یا از پایین میاد

من هیچوقت هیچکیو قد تو دوست نداشتم🫀❤️ آقا تمومش کنید دیگه ما هنوز تو یه خونه کنارهم زندگی نکردیم🥺

یه ذره کج اش کن تکون بده تا توی سرش بریزه 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

سوراخش باز کردی نمیفهمم یعنی چی 

پد که روش هست یکم ظرف پودر رو برعکس کن پودری مبشه خودش چون سوراخاش که خیلی بزرگ نیست و بزن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سوراخش باز کردی نمیفهمم یعنی چی پد که روش هست یکم ظرف پودر رو برعکس کن پودری مبشه خودش چون سوراخاش ک ...

نه پد نداره

میگم اگه برعکسش کنم که پودر فیکس بریزه رو اون پلاستیکی که سوراخع که درشم کثیف میشه 

متوجه شدی الان ؟

من هیچوقت هیچکیو قد تو دوست نداشتم🫀❤️ آقا تمومش کنید دیگه ما هنوز تو یه خونه کنارهم زندگی نکردیم🥺

من از تو داغون ترمسوراخاشو چجوری باز کردی؟!باید بریزی تو درش

با سوزن🤣🤣🤣

آها پس باید خودم بریزم رو درش

یه ذره کج اش کن تکون بده تا توی سرش بریزه

نمیریزه لعنتی🤣🤣برعکس هم کنم که درش کثیف میشه

نه پد ندارهمیگم اگه برعکسش کنم که پودر فیکس بریزه رو اون پلاستیکی که سوراخع که درشم کثیف میشه متوجه ...

اره 

بریز یکم تو سرش اوکیه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

واییی تویی 😂😂😂کانسیلر خریدی؟اون پودر فیکسو بریز تو درش بعد با بیوتی بلندر بزن

منو از کجا می‌شناسی ؟😌

آره عشقم 

عع ینی درستش اینه با سوزن این کارو کرد؟!اره برگردون ذر حد نیاز بریزه داخل در

آره دیگه بلاخره باید باز شه