2777
2789
عنوان

یکی وفتی خاب بودم اومده تو خونه🤣😐

1041 بازدید | 100 پست

امروز مامانم رفته بود بیرون تا ساعت ۹ اینای شب.. بعد چون خونمو نو عوض کردیم و یجایی فعلا هستیم که یذره خطریه.. 

خونه داییم اینا هم نزدیک مونه.. مامانم بهشون سپرده بود که بهم سر بزنن زنداییم اینا و منو صدام کنن که برم خونشون.. ولی من به مامانم گفتم که ن من نمی‌ترسم و این حرفا

و واقعن نمی‌ترسم مهم نیست برام واقعن 

درم کلید نبود .. زنداییم اینا ی بار فقط زنگ زدن اونم روز بود ببخشیدا به هیچ جاشون نبودم😂🤝 خلاصه 

کولرمونو خاموش کردم و گرفتم خوابیدم ولی وقتی بیدار شدم دیدم کولرمون روشنه و اتاق سرده خیلیی.. پشمام ریختاا😐😐 چجووری میشهه؟😂 بعد قشنگ اینو هم حس کردم که یکی ورد خونمون شده و من با صدای بستن در بیدار شدم🔪🤣 

نمیدونم چی بگم والا .. به زنداییم اینا هم زنگ زدم گفتم ما نبودیم اصن🤌🏽😂 

بنظرتون کسی بودههههه؟!!

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدااا الان که شبه باید بگیییی؟؟

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

اره عزرائیل

😂😂

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خب کولر تایمر داره روشن میشه 

صدای در هم احتمالا خواب دیدی

برادری، خواهری، پدری کسی نیومده خونه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

داییات بودن دایی ها همیشه کرم میریزن مخصوصا اگه دایی علی باشه 😂

واایی دهنت سرویس 

اسم داییم علیهه 

ولیی نهه میدونم آخه حتی دروازه هم بسته بود🙂🤣

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

واااای گل گفتی😂

من بچه بودم مدام میگفت این دریچه کولرو میبینی؟ الان یه پیرزن خمیده چشم قرمز داره از داخلش نگامون میکنه 😐

د آخه مرد...

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

یاازمابهترون بودن یاخودت خوابالوبودی روشن کردی حواست نبود

نه من کلاس رقص آنلاین داشتم بعد کولر روشن کرده بودم چون گرمم شده بود دیگه دیدم خیلی سرد بود خاموش کردم و بعد پنجره هامون بازم کردم رفتم خوابیدم و بلند که شدم اینجوری بودم😐😐😐

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍