2777
2789
عنوان

وای فای

122 بازدید | 18 پست

دوستان اگه میدونین توروخدا کمک کنین دو روزه نت ندارم دارم دیوونه میشم

این وای فای خونمونه چراغ سومش که اینترنته روشن نمیشه قبلا روشن میشد ولی الان نه و از اون موقع که چراغ اینترنت خلموشه حتی آیکون وای فای رو گوشیم نمیاد که بخوام وصل بشم 

خود مودم نت داره با مخابراتم تماس گرفتم گفتن از سمت ما وصله چند دیقه دیگه خاموش روشنش کن درست میشه . خاموش روشن کردم ولی باز خرابه . اگه میدوینن مشکل کجاست بگین توروخدا فردا هم جمعس تعطیله همه جا

کاربری چند نفره 

تلفن یا قطعه.

یا سیم تلفن خرابه.

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظورتون همون dsl هستش؟

اپل ببین تلفن وصله ،بوق میخوره

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

شماره اپراتورشو دراوردم قطع میشه

شاید ساعت کاری خاصی دارن ، منم وای فا دارم ب شرکت اسیاتک وصله ۲۴ ساعتس پشتیبانیش ،منم مشکل شمارو داشتم زنگ زدم بهم گفتن چیکار کنم حتی از طرف شرکت مامور اومد سیم تلفنم چک کرد

《🌤✌🏻》

شاید ساعت کاری خاصی دارن ، منم وای فا دارم ب شرکت اسیاتک وصله ۲۴ ساعتس پشتیبانیش ،منم مشکل شمارو داش ...

واقعاا میشه شمارشونو بدین منم تماس بگیرم اگه نشد هم میگردم دیگه همین اشنای اول رو پیدا میکنم

کاربری چند نفره