2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 90 پست
اول بهم بگو چیا بهم گفتید توی پیام غیر اون پیامی که دادید و گفتی چرا خبر ندادیدو اونم گفته ببخشید چی ...

منم گفتم نه معطل نشدیم خودمون می‌خواستیم بیاییم پارک بعدش گفت باشه خوش بگذره منم گفت اره خوش که میگذره ولی بعد این خواستین جایی برین هماهنگ کنین بعدش نگین نمیتونیم الان دره و زمونه عوض شده مردم میخندن بهتون اونم گفت منم خیلی اینجوری شدم هیچی نگفتم د حالی که غلط میکرد الکی میگفت بعدشم گفت تو چرا ادمو ترور میکنی منم گفتم والا من یادم نمیاد تو شام دعوتم کنی بگم باشه بعدش بگم بچه هام خوابن اونم گفت بعدا زنگ میزنم حرف میزنیم حالم خوب نیس منم هیچی نگفتم دوبار زنگ زد جواب ندادم 

همین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودت دیگه اعتبار نده بهشون مثلا شوهرت گفتوسالیل اماده کن بریم تفریح داداشمو زنشو میگم تو اندازه خ ...

دلت خوشه خواهر مگه شوهرم میذاره من وسیله کم بردارم 

فقط و فقط همون که گفتی چرا نیومدید و خبر ندادید و اونم گفت ببخشید کفایت میکرددددد

و باید همونجا ساکت می‌شدی تا از خجالت آب بشه

تو بااین کل کل کردنت بیشتر خودت رو حرصی کردی و اونم کیف کرده که تو عصبی شدی 

خواهشاً دیگه پیام نده چون بدترش می‌کنی

چیزی که به نفع خودت بوده رو به ضرر خود کردی با پیام دادنت

فقط و فقط همون که گفتی چرا نیومدید و خبر ندادید و اونم گفت ببخشید کفایت میکردددددو باید همونجا ساکت ...

😔😔😔بخدااا اصلا مغزم کار نمیکرد 

شوهرمم گفت الان اون نیومده شرمنده اس تو سرت بالاعه ولی من گفتم نه بزار حسابشو برسم

😔😔😔بخدااا اصلا مغزم کار نمیکرد شوهرمم گفت الان اون نیومده شرمنده اس تو سرت بالاعه ولی من گفتم نه ...

ببخشید دیگه کاری که کردی گند زدی ولی 

یک موقعیت که میشد تو ستارش بشی رو با عجله و پیام دادن گندزدی بهش 

بیخیال دیگه بهش فکر نکن دیگه هم خواهشاً پیام نده بهش

همین

فردا هم اگه زنگ زد

جوابشو بده بزار حرفاشو بزنه بعد که حرفاش تموم شد فقط بگو خب و تمام هی دهن به دهنش نشو 

مثلا اومد بگه آره ما این مشکلات برامون پیش اومد نشده بیایم و از این حرفا سکوت کن و وقتی گفت صدامو داری بگو آره خب 

و همین بعدشم خداحافظی سردی کن

اگه معذرت خواهی کرد هم بگو باشه کاری نداری دستم بنده و سریع خداحافظی کن

نه که باز هی تیکه بندازی و حرف بزنی

سرسنگین صحبت کن سرسنگین سرسنگین

فقط و فقط همون که گفتی چرا نیومدید و خبر ندادید و اونم گفت ببخشید کفایت میکردددددو باید همونجا ساکت ...

بخدااااا من شانس ندارم آخرسرم آدم بده شدم خوبی کردم اون بدی کرد منم بدشدم

چون دعواشون شده روشون نشده بهتون بگن اصلا نباید واکنش نشون میدادی از لحظاتت با شوهرت لذت میبردی

اخه خیلی بهم برخورد والا منم دعوام شده اونجور مواقع ولی به خاطر طرفم که ناراحت نشه رفتم

اخه بنظرم ادم خیلی بهش برمیخوره حالا ب خاطرش شوهرش رفته یا هرچیزی، تقصییر شوهرس اقا سر خود زورکی خوب ...

افرین حرف دلمو زدی من فقط به خاطر شوهرم رفتم که ناراحت نشه ولی اونا...