2777
2789
عنوان

ی چیزی راجب جنوبی ها خیلی واسم جالب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 38 پست

حالا من فکر میکنم برعکسه 

من جنوبیم عاشق سررمام 

هر جا میرم سردم نمیشه طاقت گرما هم ندارم 

یه دوستی داشتم مال یه شهر سرد سیر بشدت سرمایی بود زمستون اومد جنوب اینقد می‌گفت سرده و دو تا دوتا شب پتو روش می‌داشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی ب جنوب وشمال نداره یه آدم منطقه سردسیرامکان داره سرمایی باشه یکی هم ازمنطقه گرمسیرامکان داره گرمایی باشه من خودم جنوبی ام اصلا بدنم باگرماسازگارنیس وتحملشو ندارم سردرد میشم ولی تحمل سرماتادلت بخاد تازه خوشم میاد

اینطورم نیس اون شخص بدنش سردی داشته 

جنوب داخل خونه ها بخاطرنصب  کولر دو تیکه بزرگا باید کاپشن بپوشی  خودشون هم عادت کردن عین خیالشون نیس

من تهرانم ولی خیلی به جنوب رفت آمد دارم

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

بابا بخدا ما منفی پونزده درجه زیر صفر تحمل میکنیم😂😂چرا باید آنقدر واسه من عجیب باشه اصلا باورم نمی ...

به هرحال شماهم نمیتونید شرجیه 79 درصد و گرمای 54 درصد رو تحمل کنید 😄بخاطر همین میگن ایران تنوع آب و هوایی داره

به هرحال شماهم نمیتونید شرجیه 79 درصد و گرمای 54 درصد رو تحمل کنید 😄بخاطر همین میگن ایران تنوع آب و ...

نه من از بس هوا خشک تنفس کردم بیام اونجا تو هوا شرجی نفس بکشم میفتم میمیرم 🤣🤣 

اینجا هوااا خشککک 

با اینکه تابستون حرئت ندارم پنجره رو تا صبح باز بذارم یخ میکنم 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

نه من از بس هوا خشک تنفس کردم بیام اونجا تو هوا شرجی نفس بکشم میفتم میمیرم 🤣🤣 اینجا هوااا خشککک با ...

خیلی شهر آلوده ای دلربد متاسفانه من یکبار اومدم ، دچار بیماری شدم و تا پنج ماه از اسپری استفاده میکردم ، از شانس بدم اون روزی که رسیدم طرح زوج و فرد بوده اون هفته 😐😂

خیلی شهر آلوده ای دلربد متاسفانه من یکبار اومدم ، دچار بیماری شدم و تا پنج ماه از اسپری استفاده میکر ...

نه ما شهرمون هواش پاک پاک اصلا آلودگی نداره هواش

ما کوچیکا خدامون بزرگه...