2777
2789
عنوان

نظر بدید

62 بازدید | 9 پست

سلام خانما دوست پسر دوستم که کات کردن پیام میده بهش میگه دلتنگت میشم دوستمم با اینکه دوسش داره زیاد ولی میگه این یعنی سواستفاده و اگه منو دوست داری باید کامل بخوای نه که موقع دلتنگی فقط واسه رفع نیازت بیای در صورتی که حاضر نیستی مسئولیت قبول کنی و شهامت جنگیدن نداری با اینکه خیلی پسره رو دوست داره ولی میگه نمیتونم اینطوری ادامه بدم حس میکنم ازم سواستفاده میشه 

حالا سوالش اینه کار درستی میکنه

مگه رابطه کامل داشته باهاش؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه موقع دلتنگی میاد بهش پیام میده ولی میگه بزار همینطوری باهم بمونیم

بهترین کار رو رفیقت کرده مگه اسباب بازیه که همینحوری با هم بمونیم که چی اخر اقا میفرمایند ننم برام دختر افتاب مهتاب ندیده میخواد بگیره اخر هفته. نمیتونم بگم نه؛ اازدواج اجباری 🤣🤣🤣😏😏😏

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بهترین کار رو رفیقت کرده مگه اسباب بازیه که همینحوری با هم بمونیم که چی اخر اقا میفرمایند ننم برام د ...

دقیقا دوستمم همینو بهش گفت سکوت کرد فکر میکنه اونی که ننه ش بگیره خیلی خوبه نمیدونه دوست دختر یکی دیگه رو میکیره

دقیقا دوستمم همینو بهش گفت سکوت کرد فکر میکنه اونی که ننه ش بگیره خیلی خوبه نمیدونه دوست دختر یکی دی ...

اره واللهه.. باز خوبه عقل رفیقت کار کرده ـتو سایت  اکثراا  فکر میکنن کمر به پایین پسره رو اوکی کنن براش. حله دیگه پسره پابنده و میاد میگیرتش 🤣🤣😏اما زهی خیال باطل 

پسری که بخوادت مردونه میاد جلو

افرین. نه که جلسه اپل بغل و بوس و گردن و کمرو بچسبه. بگه اول بیا با هم باشیم تا ببینم به درد هم میخوریم یا نه 🤣🤣🤣😏😏برا خواهر خودشون غیرتین؛ برا خواهر مردم روغنفکر 

افرین. نه که جلسه اپل بغل و بوس و گردن و کمرو بچسبه. بگه اول بیا با هم باشیم تا ببینم به درد هم میخو ...

این پسره اتفاقا اینطوری نیست رابطه هم براش مهم نیست ولی میگه برای ازدواجم نمیخامت دوستمون میگه یه ذخیره میخاد بزاره تو آب نمک تا وقتی که زن بگیره

این پسره اتفاقا اینطوری نیست رابطه هم براش مهم نیست ولی میگه برای ازدواجم نمیخامت دوستمون میگه یه ذخ ...

ارههه. میخواد تجربه کسب کنه.. 😏😏