2789
عنوان

بی بی چک زدم

328 بازدید | 19 پست

دوسترن این بی بی چک هاله داره؟؟ من فروردین آی وی اف کرده بودم منفی شد الان تحت نظر نبودم و قرار بود ماه بعد دوباره برم برا پانکچر بی بی چکم هاله داره؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای ی هاله میبینمالهی دلت شاد شه اسی خیلی خوشحال شدممم

فدات بشم گلم خیلی استرس دارم و نگران هستم . ۳بار خارج از رحم باردار  شدم یکبار آی وی اف منفی . اون ۳ بار حاملگی تحت نظر بودم اما بعد عبد که آی وی اف منفی شد دیگه قرص نخوردم حالا میترسم باز خارج رحم بشم

فدات بشم گلم خیلی استرس دارم و نگران هستم . ۳بار خارج از رحم باردار شدم یکبار آی وی اف منفی . اون ۳ ...

فدات شم خیلییییی ذوق کردم برات خیلی حالم بد بود نمیدونی چقد خوشحال شدم الهی اینبار به سلامت بغل کنی نینی نازتو برا منم دعا کن

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

فدات شم خیلییییی ذوق کردم برات خیلی حالم بد بود نمیدونی چقد خوشحال شدم الهی اینبار به سلامت بغل کنی ...

فدات بشم عزیزم شمام برام دعا کن که اینبار دیگه داخل رحم باشه خیلی نگرانم. الهی هرچی از خدا میخوایی بهت بده عزیزم