2821
2789
عنوان

بی بی چک زدم

319 بازدید | 19 پست

دوسترن این بی بی چک هاله داره؟؟ من فروردین آی وی اف کرده بودم منفی شد الان تحت نظر نبودم و قرار بود ماه بعد دوباره برم برا پانکچر بی بی چکم هاله داره؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای ی هاله میبینمالهی دلت شاد شه اسی خیلی خوشحال شدممم

فدات بشم گلم خیلی استرس دارم و نگران هستم . ۳بار خارج از رحم باردار  شدم یکبار آی وی اف منفی . اون ۳ بار حاملگی تحت نظر بودم اما بعد عبد که آی وی اف منفی شد دیگه قرص نخوردم حالا میترسم باز خارج رحم بشم

فدات بشم گلم خیلی استرس دارم و نگران هستم . ۳بار خارج از رحم باردار شدم یکبار آی وی اف منفی . اون ۳ ...

فدات شم خیلییییی ذوق کردم برات خیلی حالم بد بود نمیدونی چقد خوشحال شدم الهی اینبار به سلامت بغل کنی نینی نازتو برا منم دعا کن

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

فدات شم خیلییییی ذوق کردم برات خیلی حالم بد بود نمیدونی چقد خوشحال شدم الهی اینبار به سلامت بغل کنی ...

فدات بشم عزیزم شمام برام دعا کن که اینبار دیگه داخل رحم باشه خیلی نگرانم. الهی هرچی از خدا میخوایی بهت بده عزیزم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش