2777
2789
عنوان

بالاخره منم زایمان طبیعی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوازده ظهر بستری شدم دردام از ساعت پنج و شیش آروم شروع شد تا ۹ شدم ۴ سانت بی دردی زدم خوابیدم وقت ...

من بچه اولم ۴عصر بستری شدم با درد خفیف و دهانه رحم صفر. ۷ دردام شدید شد و ۹ شب هم بچه دنیا اومد

ولی دومی امانم را گرفت.

۶صبح با دهانه رحم ۲سانت و بدون درد بستری شدم از ۱۰ دردام شدید شد و ۳ بعدازظهر دنیا اومد.

پرستار و ماما میگفتن ما هم با تو زاییدیم عجب زایمان شختی داشتی🤕😭

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

مبارکه میشه توضیح بدین این بی دردی وریدی که میگین اصلا چی هست و چه جوریه؟

مرسی ..

بی دردی وریدی تو رگ دست میزنن یعنی سرم و قطع میکنن به جاش این بی دردی تزریق میکنن و اینجوریه که گیج میشی می‌خوابی هیچی دیگه حالیت نمیشه و من چون تحمل دردم کم بود متوجه شدم یکم و گفتم درد دارم واسه گاز آوردن عین ماسک بیهوشی بود میزدن رو صورتت نفس می‌کشید با این دوتا من ۹ خوابیدم ۱۲ بیدار شدم زایمان کردم 

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
من بچه اولم ۴عصر بستری شدم با درد خفیف و دهانه رحم صفر. ۷ دردام شدید شد و ۹ شب هم بچه دنیا اومدولی د ...

خدا قوت بده به همه مامانا واقعا زایمان سخته و زایمان  راحت وجود نداره من خودم هم درد خیلییی کشیدم چون آمپول فشار سه بار زدن بهم 

چجوری وسط اون همه درد خوابیدی؟

کار اون بی دردی بود یعنی ببین تا چهار سانت پاره شدم از درد گفتم من زنده بیرون نمی‌رم از این اتاق اما همینکه بی دردی زدم خوابیدم کلا😂

کار اون بی دردی بود یعنی ببین تا چهار سانت پاره شدم از درد گفتم من زنده بیرون نمی‌رم از این اتاق اما ...

خوشبحالت من بی دردی نگرفتم و پدرم دراومد. سر اولی خیلی راحت بودم ولی دومی سرش گیر کرده بود تو کمرم و نمیومد😭

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

مرسی ..بی دردی وریدی تو رگ دست میزنن یعنی سرم و قطع میکنن به جاش این بی دردی تزریق میکنن و اینجوریه ...

ینی وقتی بیدار شدی زایمانت تموم شده بود؟ ببخشید مگه نمیگن باید زور بزنی ؟😅

ینی وقتی بیدار شدی زایمانت تموم شده بود؟ ببخشید مگه نمیگن باید زور بزنی ؟😅

نه عزیزم بیدار شدم گفتم فول شدی بریم اتاق زایمان منم با ویلچر بردن چند تا زور زدم بچه به دنیا اومد البته همونم عین معتادا بودم هی سرم نیفتاد اینور اونور😂 ولی خب این زور های آخر هم دردناک بود یعنی درد هیچی نبود فقط فشار زیادی بود