2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 42 پست
خود ار ضایی لعنتی چی داره که زندگیارو داغون میکنه

دکتر مارو جداجدا سوال پرسید اخرشم ب من گفت شوهرت از مجردی اعتیاد ب خودارضایی داشته نمیتونه ترک کنه مگر اینکه قرص بدم ک اعتیاداوره گفتم ن خداخیرت بده همینجوری یکی نشسته زیر پاش معتادش کرده دیگه شما زحمت نکش.بره گم شه عارم میاد خودمو تقدیم ی معتاد کنم خاک برسر بی عرضش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دکتر مارو جداجدا سوال پرسید اخرشم ب من گفت شوهرت از مجردی اعتیاد ب خودارضایی داشته نمیتونه ترک کنه م ...

شوهرم خیلی خوبه اخلاقش خوبه فقط این یه موردو داره دیگه خیلیم دوسش دارم طاقت قهر ندارم ولی مجبورم چند روز تحمل کنم تا ببینم چی میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم خیلی خوبه اخلاقش خوبه فقط این یه موردو داره دیگه خیلیم دوسش دارم طاقت قهر ندارم ولی مجبورم چند ...

قهر نکن بدتر میشه باارامش حرف بزن باهاش بگو منم نیاز دارم و این حرفا اشتباه منو نکن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دکتر مارو جداجدا سوال پرسید اخرشم ب من گفت شوهرت از مجردی اعتیاد ب خودارضایی داشته نمیتونه ترک کنه م ...

برای ترک خود... چه دارویی هست مگر

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

قهر نکن بدتر میشه باارامش حرف بزن باهاش بگو منم نیاز دارم و این حرفا اشتباه منو نکن

کینه ای هستش الان هرچقدرم برم سمتش جوابمو نمیده باید صبر کنم تا حرصش بخوابه

شوهر من از وقتی باردار شدم من هی میرم سمتش میگه نکن بارداری بچه چیزی نشه استرس دارم و....‌مطمئنم هس ...

باید ببینیم برای بعد بارداری چه بهونه ای دارن امید وارم درست شن

برای ترک خود... چه دارویی هست مگر

خیلی زیاده بنا ب مشکل طرف دکتر میده

کینه ای هستش الان هرچقدرم برم سمتش جوابمو نمیده باید صبر کنم تا حرصش بخوابه

ای بابا پس حوصله کن عب نداره خودتو حرص نده بابا نی نیت حرف بزن براش قران و صلوات بگو.

چندسالگی با شما ازدواج کرد؟چقدر بده این خود ارضایی.

۲۶سالش بود نامزد کردیم الان ۳۸سالشه