2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

826 بازدید | 42 پست

هفته های آخر بارداریمه از اون موقع که حامله شدم شوهرم‌اصلا برای رابطه پیشقدم نمیشه بهشم که میگم میگه میترسم بچه اذیت شه ..مشکوکم شدم بهش که سرکار فیلم بد میبینه تاريخچه گوگلشم پاک میکنه .بهش امشب گفتم خیلی جدی گفت  تهمت نزن

حالا واقعا نمیدونم باور کنم حرفشو یا نه 

نیاید الان حمله کنید بگین وای چرا تو این وضعیت حامله شدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار بدی می‌کنه ب هر حال تو هم انسانی نیاز داری 

بگو از دکترم پرسیدم میگه مشکلی نیست

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

گفتم بهش فقط میگه میترسم اذیت شه

بگو از دکتر بیشتر میفهمی؟

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

نزار رابطتتون سرد بشه.

من پارسال فروردین ۱۴۰۳اخرین بار رابطه دتشتم اونم ی روز قبل انتقال جنین بود چون ای وی اف کردم.

بعدش ک مثبت شد ازروز اول دکتر منع رابطه کرد فک کن ۹ماهم اونجا بعد زایمانمم ۷۰روز خونریزی داشتم در کل فیکس ی سال ما رابطه نداشتیم و این شد کلااااا شوهرم ازم جدامیخوابه.دیگه تاالان رابطه نداشتیم هرچقدرم بردمش تراپی دکتر گفت کلا سرد شده البته اینم بگم ک ازقبل بارداری اعتیاد ب خودارضایی داشت و این موضوع تشدیدش کردکلادیگه  از رابطه هیچ لذتی نمیبره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خب هفته های آخر بارداری که نباید نزدیکی داشته باشید... اما در کل اینا دلیل نمیشه که بهش شک کنی... با ...

میدونه واقعا نگرانه ولی چند سال پیش یه بار مچشو موقع دیدن فیلم گرفتم

من باید پیشقدم شم وگرنه نمیاد میگه از بچه میترسم

اگه قبلش نرمال بوده شاید راست میگه کلا خیلی از مردا با بارداری زنشون یه مقدار سرد میشن و فاصله میگیرن. بجای دعوا و تهمت بنظرم با زبون خوش بدون اشک و اه بهش بگو نیاز روحیت الان بیشتر ایجاب میکنه اون پیشقدم بشه مردارو با زبون نرم خیلی راحت میشه متقاعد کرد