2777
2789
عنوان

چرا کسی بهم گل نمیده 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 50 پست

منی که گل دوس ندارم 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بگردم بنظرت وقتی ادم میره تو رابطه واضح باید بگه چی میخواد یا بذاره طرف خودش انجام بده؟؟ شاید بلد نی ...

قربونت برم :)))

دقیقا دقیقا من شخصیتمو کلا بهش توضیح دادم همون اول قبول کرد بعد وقتی می‌خواستیم تموم کنیم همه چیزایی که بهش گفته بودم کوبید تو صورتم که بخاطر همین چیزای که داری بهت دروغ میگفتم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با یه پسر تو رابطه بودم ۸ ماهبعد نمیگم کادو نگرفولی اصلا یه بارم گل نداد بهمبعد من با یه دختر رفت ...

یه داستان مشابه شنیدم. دختره ام ب پسره گفت اونموقع ک با من بودی ازینکارا برام نمیکردی پسره ام گفت مگه تو....😂 خلاصه ک اینم هست ولی دختره انگار پیگیرته ک فالوت کرده

چشم من، بیا منو یاری بکن. گونه هام خشکیده شد، کاری بکن. غیر گریه مگه کاری میشه کرد؟ کاری از ما نمیاد زاری بکن. اونکه رفته دیگه هیچوقت نمیاد. تا قیامت دل من گریه میخواد -داریوش اقبالی.

منم تو این مدت تقریبا یکسالی که باهاش بودمنه تنها توقعی نداشتم بلکه وقتی که پولی نیاز داست بهش میداد ...

رفتارش باهات چجوری بود ‌؟ 

بااحترام؟  

حس میکردی تو حرفاش دوست دارع یا از آینده تون حرف بزنه‌‌؟ اخه چطوری هم زمان این پسرا چین یا ما خنگیم البته ب شما جسارت نشه💔💋