2777
2789
عنوان

چرا کسی بهم گل نمیده 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 50 پست
هروقت ب شوهرم میگم برام گل بخر ،خوشحال میشم از این کار...میگه خودت گلی ،گل برای چیته😆😆حالا هم من م ...

نه بهش بگو بگیره

نمیدونم خب من دخترم دوست دارم گل هدیه بگیرم بدون اینکه به کسی بگم

من کادوی گرون نمیخوام دسته گل ۲۰۰ شاخه نمیخوام به یه شاخه گلم راضیم 🙃

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دوس دارم گل هدیه بگیرم 

ولی تا حالا نگرفتم 😥

فقط یه بار خودم برا خودم گرفتم مامانم دید گفت این همه پول دادی به اینا که چی خشک میشه 😂😂

خدایا توی این دنیایی که دلیل برای غمگین بودن زیاده من بی دلیل شاد بودنو خندیدنو میخوام توی دنیایی که همه عاشق منزره های ناب طبیعت هستن من اون لنگ کفش توی بیابونو میخوام توی دنیایی که همه دنبال نور مطلق هستن من اون کور سوی نور گذشته از پنجره رو میخوام       ما عادت کردیم که همیشه بهترین ها رو بخوایم اما اگه همیشه دنبال شون باشیم اون لنگ کفشو نمی بینیم اون نور کوچک رو نمیبینیم      
من با یه پسر تو رابطه بودم ۸ ماهبعد نمیگم کادو نگرفولی اصلا یه بارم گل نداد بهمبعد من با یه دختر رفت ...

منم تو این مدت تقریبا یکسالی که باهاش بودم

نه تنها توقعی نداشتم بلکه وقتی که پولی نیاز داست بهش میدادم وضع مالیشونم متوسط بود البته خودش شاغل نبود متوجه  شدم جز من همزمان با چند نفر دیگه بوده و خیانت کرده:))))

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

منم تو این مدت تقریبا یکسالی که باهاش بودمنه تنها توقعی نداشتم بلکه وقتی که پولی نیاز داست بهش میداد ...

بگردم 

بنظرت وقتی ادم میره تو رابطه واضح باید بگه چی میخواد یا بذاره طرف خودش انجام بده؟؟ شاید بلد نیاشه

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

نه بهش بگو بگیرهنمیدونم خب من دخترم دوست دارم گل هدیه بگیرم بدون اینکه به کسی بگممن کادوی گرون نمیخو ...

فقط تو مناسبت ها میگیره!!! کلا خوشش نمیاد میگه حیفه پلاسیده میشه،چیزای دیگه میگیره!! من مشکلی ندارم چون جاهای دیگه جبران میکنه !!!

اگه برات جاهای دیگه جبران میکنن خیلی حساس نباش.

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...