2777
2789

خوابن

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شاید اینترنت نداره شاید جایی مهمونه

نه نه خدایا....

دیشبم اینطور شد اما ساعت یازده چند دقیقه انلاین شد

از دیشب انلاین نشده نکنه بیمارستانه ای خدا قهر بودم باهاش انقد نگرانم رفتم گفتم گور پدر غرور کلی پیام دادم جواب نمی‌ده زنگم نمیشه بزنم نصف شب اخع سربازه شایدم پادگان باشه گوشیش خونه مونده باشه ولی امروز نباید پادگان میرفت....مرخصیش بود ای خدا دارم دیونه میشم تا ابد خودمو نمی‌بخشم که الکی الکی باهاش قهر کردم اگه چیزیش شه

عاشقم❤️

نه نه خدایا....دیشبم اینطور شد اما ساعت یازده چند دقیقه انلاین شداز دیشب انلاین نشده نکنه بیمارستانه ...

نه عزیزم عشقم اصلا به چیزای بد فکر نکن ریلکس باش صلوات و قران اینا بخون انشالله حالش خوبه بقول خودت گوشیشو شاید جا گذاشت عزیزم اصلا نگران نباش 💓شاید گوشیش شارژش تموم شده

همه بد نیستن گاهی بد تعریف میشن!