2777
2789
عنوان

پسرم 😣😣😣

245 بازدید | 11 پست

الان سه روزه واکسنه چهارماهگیشوزدم ازصبح تاشب گریه میکنه نمیدونم چشه نه تب داره نه جای واکسنش قرمزه متورمه هیچیش نیست چیکارکنم کلافه ام بخدا 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم 😍😍😍

خوب واسه دندوناشه دستتو تمیز کن بزار لثه هاشو بکش رو انگشتت

انگشتت رو قطره استامینوفن بده بکش رو لثه هاش

هویج از تودیخچالتون که خنک شده باشه بشور تمیز بده دستش بکشه رو لثه هاش

اینجوری درداشو تسکین بده

لثه گیر هم خوبه از این ژله ایها بزار فریزر خنک شد بده دستش

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
عزیزم 😍😍😍 خوب واسه دندوناشه دستتو تمیز کن بزار لثه هاشو بکش رو انگشتت انگشتت رو قطره استامینوفن ...

واقعا بخاطر دندونه؟؟؟زود نیست؟

احتمالا آره اگه دستاشو تو دهنش میکنه و نق میزنه و آب دهنش میاد

انگشتتو رو لثه هاش بکش ببین متورم شده و خوشش میاد

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
همش لثه هاشو به هم میماله تفشم که به راهه وای واقعا درمونده ام

عزيزم پسر منم واكسن چهارماهگيش همينطور شد حتي شيرم نميخورد تا سه چهار روز پدرمو دراورد انقد بغلش كرده بودم قوزم درومده بود تا دوروز تب داشت ولي دو سه روزم بدون تب بي قرار بود انقد گريه كرده بود صداش خوابيده بود ميخوام بگم باحتمال خيلي زياد عوارض واكسنشه مثل پسر من بدواكسنه پسر منم از اول اب دهنش ميريخت الان شش ماهشه هنوزم ميريزه بشدت ولي خبري از دندون نيست خيلي نگران واكسن شش ماهگيشم 😢😢

احتمالا آره اگه دستاشو تو دهنش میکنه و نق میزنه و آب دهنش میاد انگشتتو رو لثه هاش بکش ببین متورم شد ...

باشه عزیزم مرسی فدات

عزيزم پسر منم واكسن چهارماهگيش همينطور شد حتي شيرم نميخورد تا سه چهار روز پدرمو دراورد انقد بغلش كرد ...

آره بردمش دکتر گفت خانم هیچ چیزش نیست بعنی خوب میشه بعدش؟

یا ایات ۵۹ تا ۶۱ سوره نجم(افمن هذالحدیث...) رو بنویسین همراهش کنین اروم میشه انشالله

مینویسم شایدآروم بشه مرسی عزیزگ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز