2789
عنوان

من جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 20 پست

چقدر همه چیز سریع اتفاق افتاد 

پریروز خیانت کرده، امروز جدا شدین؟

چه رمزی میزنین؟

والا دوست من الان ۱ساله دادخواست طلاق داده، حتی دادگاهش هم تشکیل نشده

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
فقط خداروشکر کن اذیتت نکرد. سریع راضی شده به طلاق فک کنم گفتی خونه رم به نامت زده فقط برام سواله چطو ...

چون دیگه واقعا خجالت میکشید منظورازخونه هم یه واحدآپارتمانه اونم توحومه شهر خیلی زودم راضی نسد یک ماهه درگیریم

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چقدر همه چیز سریع اتفاق افتاد پریروز خیانت کرده، امروز جدا شدین؟چه رمزی میزنین؟والا دوست من الان ۱سا ...

توی تاپیک قبلی هم گفتم یک ماهه اقدام کرده بودیم وسطاش پشیمون شده بودم ولی دوستم وداییم تودادگاه سرشناسن درضمن شهرکوچیکیه اذیت نمیکنن عزیزم دروغی ندارم بگم 

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

چقدر همه چیز سریع اتفاق افتاد پریروز خیانت کرده، امروز جدا شدین؟چه رمزی میزنین؟والا دوست من الان ۱سا ...

قبل ازخیانتش داشتیم جدامیشدیم حتی رابطه ج نداشتیم 

امیدوارم ولی احساس گنگی دارم میخام گریه کنم نمیتونم

گریه کن، خودتو خالی کن تا میتونی سوگواری کن

اما از یه جایی به بعد محکم میشی، تجربه سخت خودمو دارم میگم

من چهل روز مشکی پوشیدم، ختم قران کرفتم سوگواری کردم

یهو قوی شدم، سرپا شدم

خیلی حاها اپلینها سخت بود، اولبن عید نوروز، اولین عید فطر، اولین ماه رمضونو..... 

میرفتم بازم تو اناقم ساعتها گریه میکردم منی که فکر نمی مردم بعد این ماحرا زنده میمونم

تا حایی مه تو همون شرمتی که مار میکرد کارمند شدم و هردوی اون اشغالها با نامه خودم اخراج شدن

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

طلاق هم توافقی بود هردومیخاستیم