یاد پسری که باهاش بودم خیلی سال پیش یادم افتاد یاد اون حرفاش نمیگم عاشقش بودم نه واقعان نبودم ولی یکمی دوسش داشتم ولی اون همینم نداشت رفت با یه دختره که با هزار نفر بوده رفت باهاش کار کرد اونم چه کاری به نظر شما ؟؟؟ادعا میکرد دوسم داره ولی نه نداشت خداروشکر میکنم چنین عوضیی از زندگیم رفت بیرون همون لاشی الان با دوست صمیمی ازدواج کرد منم نامزدم دارم دوستم اون پسرر رو که میدید اه اه و پیف پیف راه مینداخت و میگفت نه این پسر خوب نیس و فلان الان خودش زنشه من از اولشم دوسش نداشتم فقط جهت سرگمیم بود میگفتم تنها حوصلم یر میره سنمم کم بود ولی الان خداروشکر نامزدمو دارم عاشقانه پاش واییمیستم ولی گاهی وقتا اون لعنتی میاد پیش برادرم امروز که رفته بودم خونه مادرم اونجا دیدم اینم بگم من چون مادر شوهرم حاملس میام پیشش میمونم هنوز عروسی نکردیم
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚
تو چته من امروز اون پسررو دیدم حالم خراب شد هرسری میبنمش واقعان حالم بد میشه با خودم میگم دختر تو چقد عقلت کم بود که با چنین ادمی بودی به خودت بیا دختر بهش فکر نکن
تو چته من امروز اون پسررو دیدم حالم خراب شد هرسری میبنمش واقعان حالم بد میشه با خودم میگم دختر تو چق ...
من شوهرم داره خیانت میکنه پدرم اذیتم میکنه زندگیم جهنمه
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚
من شوهرم داره خیانت میکنه پدرم اذیتم میکنه زندگیم جهنمه
چرا عزیزم شاغلی؟؟من درکت میکنم به. منم خبانت شد زخم خوردم عزبزم اگ شاغلی و بچه نداری طلاق بگیر خوتو اذیت نکن زندگی فرصتش خیلی کمه بهترین استفاده رو بکن