2777
2789
عنوان

استرس بیش فعالی بچم داغونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 83 پست

درسته مریضی بچه سخته خدا بهت کمک کنه ولی بچه های زیادی این مشکل رو دارن روش‌های معالجه ی زیادی هم داره . این مشکل هم خفیف تا شدید داره . نگران نباش من یه مدت معلم بودم ۵ تا از دانش آموزام بیش فعال بودن فقط یکی شون شدید بود بقیه با مصرف دارو مشکلی نداشتن . 

ازت میخام لطف کنی و برای سلامتی یه بچه ی سرطانی هم دعا کنی .

الهی عزیزم😔من درکت میکنم البته بچه من چندتا مشاوره بردمش گفته بیش فعال نیست اما خب مشکلات دیگه داره، که ایشالا حل میشه تو هم نگران نباش می‌دونم برا مادر خیلی سخته اما با حرص خوردن درست نمیشه گلم☺️

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میبرمش پارک یا بازی میکنم باهاشهی کلمه ها رو تکرار میکنم رنگا رو اسم ها رو امشب سر سفره باباشو ص ...

اسی وقتی اینطوری گفت بابا گاگا سعی کن به صورت غیر مستقیم جمله درست تکرار کنی پیش تا اونم یاد بگیره  

گفت اب تو اصلاح کن پیش خودت اب بده البته کفتار اینارو خودش به مرحله به مرحله بهت میگه

پسر من تا سه سالکی باور کن با اشاره حرف میزد حتا مامان بابا نمیگف

تو بقیه موارد چطور بود؟ خطر میفهمید؟ قانون قبول میکرد؟

من جوریه که با بیرون رفتن با پسرم وحشت داشتم وای رسما گریه میکنم

اره میبرمش پارک یا بازی میکنم باهاشهی کلمه ها رو تکرار میکنم رنگا رو اسم ها رو امشب سر سفره باباشو ص ...

مشکلات کاملا قابل حل شدن فقط زمان میخواد صبر حوصله  از هیچ چیز تو درمانش دزیغ نکن و پیگیر گفتارش باش

عزیزم تشخیص اتیسم ندادن؟؟

اول روانشناس بردم گفت بیش فعالی شدیده

برا اتیسم شک کرد گفت معرفی میکنم ببر فوق تخصص مغز و اعصاب کودک 

تشخیص دکتر رو بیش فعالی بود

تو بقیه موارد چطور بود؟ خطر میفهمید؟ قانون قبول میکرد؟من جوریه که با بیرون رفتن با پسرم وحشت داشتم و ...

ببین حس میکردم میفهمه باهوشه ولی حرف نمیرد 

تو بقیه موارد اره اذیت نمیکرد خطر و میفهمید 

بچه بود یهو جیغ میکشید 

الان باید ببینیش ماشالا هفت سالشه درساش عالیه وسایلشو عالی نگه میداره خیلی محافظه کاره من ی خط درس هم باهاش کار نکردم خودش کاراشو انجام میده

اصلا نا امید نباش من کلا تو این فازارنبودم نمیدونستم بچ حرف نزنه بایذ ببری دکتر که کلا بیخیال عالم بودم

وای😭😭😭منم پسرم مشکل گفتار داشت بیچاااااره شدم جیگرم تکه تکه شد

بچه دوساله میبینم عین بلبل زبون میریزن قلبم برا بچم میگیره

هر کلمه میگه صدبار میبوسمش🥹

بابا هیجیش نیس ما دوتا پسر داشتیم عین بچ تو الان بلببل شدناولین جایی که بردی واس درمان کجا بود؟

اول روانشناس بعد فوق تخصص مغز و اعصاب کودک

میخوام روانپزشک کودک هم ببرم

اول روانشناس بردم گفت بیش فعالی شدیدهبرا اتیسم شک کرد گفت معرفی میکنم ببر فوق تخصص مغز و اعصاب کودک ...

عزیزم برای مادر واقعا سخته، درکتون میکنم

شما قوی باشید چون سنه بچه کمه و پیگیر درمان هستین مطمینا نتیجه میگیرید

مقاومت تو درمان، کم نیاوردن، به حرف هیچ کس جز درمانگر گوش ندید

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
خیلی ناشکریی اسی وقتی درمانش هسچرا این همه نا امیدی فقط اینکه کاش یه سال زودتر میبردی هم خوب بود اما ...

توکل بخدا

اخه همش سردرگم بودم

اطرافیان هی میگفتن نه پسرا همینن طبیعیه

همش منتظر حرف زدنش بودم