2777
2789
عنوان

حس پوچی

68 بازدید | 7 پست

بچه ها شما روتین دارین واسه هر روزتون؟؟

تو اینستا اینا میبینم هر روز همه پا میشن ی عالمه کار از صب میکنن سر کار میرن میرن بیرون و .... من نمیتونم اصلا همش حس بدی میگیرم به خودم . از ظهر تا شب میرم سر کار بعد صبح ها هم بی حالم

ی روز در هفته هم اف دارم ک پیاده روی اینا میرم همش حس پوچی به خودم دارم

دوس دارم کلاس اینا برما اما هزینه ها بالاس و پشیمون میشم .

متاهلم نیستم ک بگم سرم با بچه اینا گرمه 

ی سری سرمو با زبان خوندن تو خونه گرم کردم اما باز یادم میرفت ول کردم 

واقعا حس پوچی میکنم دلم میخاد حداقل از این تورای ی روزه برم اما قیمت ی روز تور مثلا نزدیک ۱ ت در میاد  😐

شماها چیکار میکنین ک حال دلتون خوب باشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوش بحالتون که میرین سر کار منم خیلی حس پوچی دارم کاش منم کارمند بودم یا حداقل کار مفیدی بود انجام م ...

ممنم سر کار نمیرفتم قبلا تو خونه کار کار پاره وقت میکردم انقد حالم بد شده بود حس پوچی داشت میکشت منو .ریزش مو گرفته بودم بس ک فکر و خیال میکردم  رفتم سرکار چن ماهه. شما متاهلین؟

ممنم سر کار نمیرفتم قبلا تو خونه کار کار پاره وقت میکردم انقد حالم بد شده بود حس پوچی داشت میکشت منو ...

بله عزیرم متاهلم و دخترم ۸سالشه خودم فوق لیسانط هستم بخاطر تنبلی خودم و اراده نداشتنم نرفتم سرکار درست و حسابی الان موندم دق میکنم انگار از کار بیرون کلا پول دراوردن خوشم میاد