کسی در مورد بزغاله چیزی میدونه؟ یه بزغاله گرفته بودم که بچهام باهاش سرگرم بشن ولی تو حیاط تنها باشه هی صدا میکنه رفتم یکی دیگه گرفتم که صدا نکنه حالا هر دوشون صدا میکنن 😵💫😵💫😵💫
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
نه بو نمیدن اثلا تند تند حمومشون میکنیم بوی شامپو میدن😊
خواهر بوی پشکلی ک میریزن توحیاطو چیکار میکنی
بفروش بره اینا واسه روستا خوبه ن شهر