2777
2789
عنوان

ظرفشویی

61 بازدید | 10 پست

سلام خانم ها لطفا حتما کسایی ک بلدن منو راهنمایی کنن برا ظرفشویی بکو چه مواد شوینده ای خوبه ب صرفه است

و اکثرا از چ درجه ای چند ساعته میشورین

و جلا دهنده و نمک چطور کی استفاده میکنین

ممنون میشم اگه بی اعتنا از پیامم رد نشین

من ژل و نمک و جلا همشو پریل استفاده میکنم و راضیم 

نمک و جلا که هر موقع تموم شه خود ماشین با علامت ستاره نشون میده و اکثرا هم دو ساعته میشورم

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

من قرص فینیش میزارم جلادهنده نمیخواد البته ارزون نیست چون گفتی به صرفه میگم اینو 

تا حالا غیر فینیش استفاده نکردم

نمکشو مامانم میریزه برا همین نمیدونم چه تایمایی ولی هر دوهفته یبار همش میزنم 

۱ ساعت و نیم روشن میکنیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ژل و نمک و جلا همشو پریل استفاده میکنم و راضیم نمک و جلا که هر موقع تموم شه خود ماشین با علامت ست ...

مرسی عزیزم،دستگاه شما چیه،بکو؟!

پریل رو خیلی شنیدم 

فقط بعضیا میگن ظرف هامونو خط میندازه یعنی از موادشه؟

من قرص فینیش میزارم جلادهنده نمیخواد البته ارزون نیست چون گفتی به صرفه میگم اینو تا حالا غیر فینیش ا ...

مرسی عزیزن،فینیش هم ارزون نیست خیلی گرونه 🥺

مرسی عزیزم،دستگاه شما چیه،بکو؟!پریل رو خیلی شنیدم فقط بعضیا میگن ظرف هامونو خط میندازه یعنی از موادش ...

جی پلاس 

نه ربطی به شوینده نداره

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

بعد شما هم ی سره دوشاخه اش ب پریز مستقیم وصله یا موقع استفاده میزنین ب برق؟!نیاز ب محافظ برق ک ندارع ...

من همه وسایلم محافظ داره بخاطر شرایط فعلی قطعی برق وسایل خراب نشن

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز