doll_face_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 1111 عنوان سریال طوبی 190 بازدید | 10 پست از قسمت ۱۷ دارم میبینممیشه یه سری چیزا رو برام توضیح بدید؟مثلا بگید نسبت انیه و فخر الدین چیه که برادر انیه میگه فخر الدین سهم ما رو خورده؟ 1404/04/25 | 21:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 9132 انیه خواهر زن برادرش بوده چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 9132 انیه خاله بچه هاس بعد فخرالدین عموی بچه ها چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25211 ببین آنیه خاله اون سعید ساعده بچن فخرالدین عموی بچه ها بابامامان بچه ها فوت شدن طوبی فامیل خاتونه که از ایران با فخرالدین و خاتون فرار کرده اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
doll_face_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 1111 ببین آنیه خاله اون سعید ساعده بچن فخرالدین عموی بچه ها بابامامان بچه ها فوت شدن طوبی فامیل خاتونه ک ... فیلمش قشنگه نه؟🥲
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25211 فیلمش قشنگه نه؟🥲 خخخخیلی من خخخیلی دوسش داشتم خخخیلی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
نمیخواممممم عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 1729 فیلمش قشنگه نه؟🥲 قشنگه ولی اعصاب خوردی زیاد دارهمن دفعه ی قبل که گذاشت بس حرص خوردم دیگه دلم نمیخواد نگاه کنم _ اما القلوب المنکسره العباس کفیلها💛
نمیخواممممم عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 1729 آنیه با فخرالدین ازدواج میکنه؟ الان نه ولی بعدا مجبور میشن _ اما القلوب المنکسره العباس کفیلها💛
نمیخواممممم عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 1729 اههههطوبی پس چی؟ ببین دقیق یادم نیس ولی بیشتر انگار همخونه هستن تا زن و شوهر آنیه و فخرالدین _ اما القلوب المنکسره العباس کفیلها💛