دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8668 عنوان همسرم میگه خرج کن پول بمونه برای کی🙄😬 557 بازدید | 31 پست ما قصد بچه دار شدن نداریم اصلاهمسرمم به شدت آدم ولخرجیه چیزای الکی میخره منم بد عادت کرده قبل این که پول بیاد برنامه خرج کردنش رو می ریزه چیکار کنم هم خودم هم اون یکم پس انداز کنیم یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘 1404/04/25 | 20:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیاممم عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 5571 ن ب این شوری شور ن ب اون بی نمکی...شوهر منم بسیار دستودل بازِ اما درکنارش هدفاشم قرار داده وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...
روز_بارونی عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 18878 منم اگر بچه نمیخواستم دقیقا سبک زندگیم همین بود.( در صورتی که یه خونه و حقوق اندک برای سالمندیم میداشتم)
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48702 یه کم پس انداز رو داشته باش مثلا طلا بگیر روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8668 مثلا به من میگه ژل بزن عمل زیبایی انجام بده پول خرج کندر صورتی که چهره ام خوبه نیاز ندارمخوراکی که میخره اگه بمونه دعوت میگیره که چرا نمیخوری😂دو روز دیگه پیر میشیم یه ریال نداریم یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8668 ن ب این شوری شور ن ب اون بی نمکی...شوهر منم بسیار دستودل بازِ اما درکنارش هدفاشم قرار داده اصلا نمیدونم چرا این مرد اینجوریه یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8668 منم اگر بچه نمیخواستم دقیقا سبک زندگیم همین بود.( در صورتی که یه خونه و حقوق اندک برای سالمندیم میدا ... خونه داریم ولی سبک زندگی مون جالب نیست یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8668 درآمد یک ماه تون چقدره ؟ نمیدونم عزیزم نمیگه بهم یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8668 یه کم پس انداز رو داشته باش مثلا طلا بگیر تو فکرشم یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
kolbehpaeizi عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 313 اگه از این وام های خونگی بذارید یه بخشی از پولتون میره برای اون و پس اندازه دیگه. ولی قول بدید به خودتون که خرجش نکنید به هیچ وجه
لیاممم عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 5571 اصلا نمیدونم چرا این مرد اینجوریه درستم نمیشنا فقط خودتو خسته میکنی😁اما اگ بچه بود تمام دغدغش فراهم کرون رفاه اون بود ب احتمال زیااد براش پس اندازم میکرد وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8668 اگه از این وام های خونگی بذارید یه بخشی از پولتون میره برای اون و پس اندازه دیگه. ولی قول بدید به خ ... بین خودمون دوتا باشه ؟ یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12668 نمیدونم عزیزم نمیگه بهم یا خدا تو همسرشی بهت نمیگه مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....