2777
2789

ما قصد بچه دار شدن نداریم اصلا

همسرمم به شدت آدم ولخرجیه 

چیزای الکی میخره 

منم بد عادت کرده 

قبل این که پول بیاد برنامه خرج کردنش رو می ریزه 

چیکار کنم هم خودم هم اون یکم پس انداز کنیم 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

ن ب این شوری شور ن ب اون بی نمکی...

شوهر منم بسیار دستودل بازِ اما درکنارش هدفاشم قرار داده

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا به من میگه ژل بزن 

عمل زیبایی انجام بده 

پول خرج کن

در صورتی که چهره ام خوبه نیاز ندارم

خوراکی که میخره اگه بمونه دعوت میگیره که چرا نمیخوری😂

دو روز دیگه پیر میشیم یه ریال نداریم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

ن ب این شوری شور ن ب اون بی نمکی...شوهر منم بسیار دستودل بازِ اما درکنارش هدفاشم قرار داده

اصلا نمیدونم چرا این مرد اینجوریه 

منم اگر بچه نمیخواستم دقیقا سبک زندگیم همین بود.( در صورتی که یه خونه و حقوق اندک برای سالمندیم میدا ...

خونه داریم 

ولی سبک زندگی مون جالب نیست 

درآمد یک ماه تون چقدره ؟

نمیدونم عزیزم 

نمیگه بهم

یه کم پس انداز رو داشته باش مثلا طلا بگیر

تو فکرشم 

اصلا نمیدونم چرا این مرد اینجوریه

درستم نمیشنا فقط خودتو خسته میکنی😁

اما اگ بچه بود تمام دغدغش فراهم کرون رفاه اون بود ب احتمال زیااد براش پس اندازم میکرد

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

اگه از این وام‌ های خونگی بذارید یه بخشی از پولتون میره برای اون و پس اندازه دیگه. ولی قول بدید به خ ...

بین خودمون دوتا باشه ؟

نمیدونم عزیزم نمیگه بهم

یا خدا تو همسرشی بهت نمیگه 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....