دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 عنوان ای وی اف 217 بازدید | 7 پست بچه ها سلام یه سوال کسی که مشکلی نداره میتونه ای وی اف کنه؟؟امکان داره ؟برای اینکه دو قلو و اینا بیاره؟ هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻 1396/12/12 | 14:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 من ۲۵ سالمه ۷ ماهه اقدامم هستم توی خانواده امراض و قند خون و مشکلای دیگه وجود داره میخوام بدونم میشه؟؟میخوام هم دو قلو بیارم هم اینکه جنین سالم هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
پریناز۹۳ عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 1727 اره. فک میکنم بشه این کارو کرد. چون شنیدم اونایی که جنسیت ۱۰۰ در ۱۰۰ براشون مهمه میگن آی وی اف کنن
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 دوقلو رو تضمین نمیکنن چون نمیدونن چن تا از تخمکا بگیره در کل امکان بارداری با ای وی اف برای فرد عادی وجود داره؟؟ هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 کسی بوده که انجام داده باشه؟؟ هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
گلبرگ96 عضویت: 1388/05/02 تعداد پست: 4844 در کل امکان بارداری با ای وی اف برای فرد عادی وجود داره؟؟ بله. ولی عزیزم کمی از مضرات میکرو بخون. خیلی واس مادر ضرر داره اون آمپولای وحشتناک هورمونی
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 بله. ولی عزیزم کمی از مضرات میکرو بخون. خیلی واس مادر ضرر داره اون آمپولای وحشتناک هورمونی اوه پس خوب نیست ممنونم گلم😘😘😘😘😘 هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻