2777
2789
عنوان

بی حالی و خستگی بدن

709 بازدید | 5 پست

سلام من یک سالی هست به مشکل درد شدید بدن و خستگی دچار شدم بدون اینکه کار خاص یا سنگینی انجام بدم خسته میشم و دوس دارم بخوابم چنتا دکتر خوب رفتم چندین بار ازمایش خون ... همه چی طبیعی بود قرص اهن و ویتامین و ورزش کردن رو تجویز کردن درد بدنم کامل خوب شده ولی هنوز بیحالی و خستگی رو دارم یه مدت افسردگی خفیف گرفتم که سه ماهه با قرص و روانپزشک خوب شدم ایشون گفتن مشکل بدنت از افسردگی بوده الان خوب شدم ولی ممکنه بازم تاثیرش روم بمونه؟ شما علت این مشکل رو ناشی از چی میدونید؟

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویتامین دی بدنت در چه حاله؟

همه چیم نرماله د هم میخورم هر ماه یکی تجویز کردن

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎