2777
2789
عنوان

خونه پدری و طلاهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا همچین کاری نکن عزیزم مطمعن باش پدرت هم راضی نیست منت هم سرشون نبر،،،، زمدگی خودت هم خراب نکن بل ...

اخه بابام جز ما کسی نداره و این شوهر من حتی یکبارم زنگ نزد حتی حالش بپرسه برق کشی و لوله کشی ساختمون شوهرم بلده میتونس بره کمکشون نرفت کمک مالی نخاسته پدرم ازش من چن بار ب شوهرم گفتم بریم با اخم و تیکه گذرونده.. توقعمون زیاد بوده بنظرت؟ک مثلا یه روژ بره سیم کشی کنه براشون؟؟؟؟

خدایا کمکم‌ کن❤

اسی مال مجردیتو بده،،، اگه ی وقت شوهرت پرسید راستشو بگو،،، بگو مال خودم بود اختیارشو داشتم

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

در تعجبم از جواب بعضیااسی اگه همسرت یه دارایی از مجردیش داشت گیریمم باباشم پولو داده بود بدون اینکه ...

دقیقاااا👌👌👌

تازه عقل کل ها بهش میگن

به شوهرت نگو یواشکی همرو بفروش

دارن آتیش توزندگی این میندازن😑😑

💕💕

نمدونم چ کنم عزیزم تو جای من بودی چیکار میکردی؟؟

والا بستگی داره... 

من طلا هام تا الان هدیه بوده.. 

اگر بودم میدادم بابام.. شوهرمم حرفی میزد دست پیش میگرفتم که هدیه خودم بوده و پس تو به چشم سرمایه نگاه میکردی و برای من نبوده و.. یک راهشم اینه که عین بچه خوب بگی میخوای این کار رو بکنی یعنی قبلش حرفاتونو بزنین نه بعدش که به مشکل بخوری بگی من پدرم الان نیاز داره دوسش دارم و میخوام حالا که توانایی شو دارم کمکش کنم با طلاهای خودم. یعنی خبری اطلاع بدی... اینجوری دردسرش کمتره

آره دیگهبعدا شوهرش بخاطر دروغگویی و فریبطلاقش بده ....اینطوری راهنمایی نکنید کسی رو...‌🙁🙁خوده بیچا ...

طلاهای که پدرش خریده ، بعدش ایشون که تک فرزند به باباش کمک نکنه کی کمک کنه؟ نترس خودشم قربونی کنه شوهرش خیلی قدر نمیدونه ولی پدر و خونه پدری چیزیه که همیشه بهش پشتت گرمه

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 

اگه شوهرت فهمید
با این روحیه ای که می گی
تا قیام قیامت منت میذاره که با پولای من پدرت سر و سامون گرفت و...
بعدم رو خونه احساس مالکیت داره ...
مگر سکه ای چیزی، قرضی که بعد معادلش رو بهتون برگردونن ...

اخه بابام جز ما کسی نداره و این شوهر من حتی یکبارم زنگ نزد حتی حالش بپرسه برق کشی و لوله کشی ساختمون ...

همچین شوهری که راضی نیست،،، اصلا نباید توقع داشته باشی و یا اینکه منتش رو بخوای سرشون بیاری! 

وقتی راضی نیست زوری که نمیشه،،، 

بلاخره اخلاقش اینه دیگه،،، ذاتش اینجوریه،، 

بعضی از عروس ها و دامادها کلا ذاتشون اینجوریه،،خیرشون به کسی نمیرسه ،، و نباید ازشون توقع داشته باشی و خودت رو سبک کنی!! 

بعد شما با همچین شوهری میخوای ببری طلات هم بفروشی؟؟؟ 

اصلا کار عاقلانه ای نیست 

اینکارو نکنی هیچوقت،،،،، 

پس فردا بره بگه زنم و خانواده زنم طلاهام رو دزدیدن خونه ساختن

طلاهای که پدرش خریده ، بعدش ایشون که تک فرزند به باباش کمک نکنه کی کمک کنه؟ نترس خودشم قربونی کنه شو ...

فعلا که خودش بدبخت و مستاجره

شوهرشم بی پوله😑😑😑😑

تواین دوره زمونه مستاجری یعنی سگ دو زدن

چشم رو هم بزنه سر سالش شده

خودشم میگه شوهرش هیچیییی نداره

تواین تورم و گرونی

برن کارتون خواب بشن ؟؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔

برای روز مبادای خودش بزاره

لازمم نکرده خودشو قربونی کسی بکنه

خیلی هنر کنه فکر خودش باشه آواره نشه.

کسیو میشناسم طلاهاشو به پدرش داد

الان مثل سگ پشیمونه....... میگه کاش