2777
2789
عنوان

لعنت به برق

137 بازدید | 10 پست

صبح تا ظهر با پسرم مدرسه اش بودیم و کار داشتیم، اومدم خونه ساعت 1 بود، ناهار خوردیم، چون دیشب درست نخوابیده بودم، یکم کارهامو کردم و دوش گرفتم و اینا ساعت 3 شد گفتم بخوابم پاشدم کارامو بکنم (سفارش ترجمه دارم)، بیدار شدم برق رفته تا همین الان، یک ساعت دیگه هم پدرمادرم می خوان بیان خونم نمی رسم به کارم. فکر کنم باید شب تا صبح بیدار بمونم . مثل دیشب. 

تا کی این وضع ادامه داره آخه؟ 

شما قطعی برق چی کار می کنین؟ 

حالا تا ۳ سال ادامه داره تا بعد ببینیم چی میشه

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

حالا ما ابمون دیشب ۱۰ و نیم شب قطع شد ۷ صبح اومد

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیروز منم بد گرفتار شدم دوتا خانوم اومدن یه وسیله فروختم اومدن ببرن اول ترسیدن بیان بگیرن دم درب وایسادن با آیفون گفتم تشریف بیارید داخل آسانسور سخته اینا پایین بیارم تا من تگ بزنم بیاید بالا اینا هم با ترس اومدن رفتن تو آسانسور برق رفت اینقد جیغ و داد زدن تا درشون اواردن ابرو برام نذاشتن یه وضعی بود همه اینا به کنار همسرم می گفت اگه اینا سکته می کردن چی میشد و کلا بدجور اعصابم خرد شد منم مترجمم هیچی روانی شدم با این بی برقی کار منم طوریه که فوری می خوان و همش باید توضیح بدم برق من رفته میبینی برق دفاتر هم رفته اونا میفرستن سریع من انجام بدم حالا برق من رفته یه وضعیه دیوونه شدم این اواخر 

اینو یادم رفت بگم من می خواستم خونمو عوض کنم برم یه جا دیگه به طور اتفاقی فهمیدم اون محله یه خیابون هایی برق نمیره مثلا به علت مترو بیمارستان 

میتونی تحقیق کنی خیابون های بیمارستان های شهرتون ببینی برق میره یا نه اگه برات مقدوره بری اونجا 

به جز اینم شنیدم دستگاه یو پی اس اومده برق وقتی هست ذخیره میکنه میره برق داره چند ساعت ساپورت میکنه می گن قراره برق ۴ ساعته بشه امسال میتونی از این دستگاه ها هم بگیری تحقیق کن راجع بهشون 

اینو یادم رفت بگم من می خواستم خونمو عوض کنم برم یه جا دیگه به طور اتفاقی فهمیدم اون محله یه خیابون ...

این سال ها همکار پیدا نکرده بودم نی نی سایت. آره برای ما که از خونه دورکاری می کنیم خیلی دردسره. چون اونا فکر می کنن بهانه میاریم. باید شب تا صبح کار کنیم. خواهر، خونه عوض کردن که به این راحتیا نیست. ما هم کنار مترو هستیم ولی برق مترو نمی ره، برق ما می ره.