2777
2789
عنوان

درد پشت معده

38 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

مدتیه درد پشت معده داشتم با حالت تهوع رفتم سونو دادم سالم بود.رفتم آزمایش مدفوع دادم میکروب معده داشتم که دوردوره دارو مصرف کردم و خوب شدم وتستم منفی شد .الان هنوز پشت معدم درد می‌کنه به حالتیه انگار پشتم سنگینه وحالت تهوع ولم نمیکنه چیکارکنم خسته شدم.

معده اصولا آندوسکوپی میکنن

بله درسته 

به خاطره این سونو دادم گفتم نکنه مشکل از صفرا یا پانکراسم باشه چون دردش به پشت معدم میزنن

ولی آندوسکوپی ندادم یعنی میترسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله درسته به خاطره این سونو دادم گفتم نکنه مشکل از صفرا یا پانکراسم باشه چون دردش به پشت معدم میزننو ...

نه نترس انجام بده که اگر دیدی از لحاظ معده مشکلی نداری قلبت رو هم یه چکآب بکنی 

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

نه نترس انجام بده که اگر دیدی از لحاظ معده مشکلی نداری قلبت رو هم یه چکآب بکنی

قلبم رو چکاپ کردم هم اکو دادم هم نوار قلب سالمه حتی سی تی شکم ولگن هم دادم گفتن سالمه آزمایش چکاپ کامل دادم فقط عفونت ادراری زیاد دارم

قلبم رو چکاپ کردم هم اکو دادم هم نوار قلب سالمه حتی سی تی شکم ولگن هم دادم گفتن سالمه آزمایش چکاپ کا ...

آها خب خدا رو شکر هیج مشکلی نداری عزیزم احتمالا به یه سری خوراکیا معدت حساسه که بری دکتر بهت یا فاموتیدین میده یا کلیندینیوم سی

آها خب خدا رو شکر هیج مشکلی نداری عزیزم احتمالا به یه سری خوراکیا معدت حساسه که بری دکتر بهت یا فامو ...

سه تا دکتر گوارش رفتم فاموتیدین خوردم خوب نشدم یه مقدار دردم رو کم می‌کنه ولی حالت تهوع ولم نمیکنه

سه تا دکتر گوارش رفتم فاموتیدین خوردم خوب نشدم یه مقدار دردم رو کم می‌کنه ولی حالت تهوع ولم نمیکنه

امیدوارم بهبودیتو به دست بیاری عزیزم